2777
2789

سلام دخترا کی تنبلی داشته وزنشو کم کرده خوب شده .اگه اطلاعاتی دارید در مورد تقویت تخمدان بگید .مرسی

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من مشکل ندلشتم ولی مطمئنا حل میشه یکی از دلایل تنبلی تخمدان وجود چربی اضافه در اطراف تخمدانه که با کاهش وزن درست میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

متفورمین و کاسه همین تجویز میکنن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من تنبلی دارم سه ماه پیاده روی میکنم روزی یساعت اینماه میرم سونوببینم وضعیتم تغیرکرده یانه البته اگه پری بشم 

ماه اول اقدامم هست برابارداری دوم البته

البته من سه ماه فهمیدم تنبلی گرفتم قللانداشتم

پزیودم میشم منتهاباحجم کم

خیلی زیادبه این پیاده روی که میرم ایمان دارم اصن حالم بهترشده حالابایدببینم واقعاتاثیری داشته یانه 

مخصوصاکه 4کیلوسزدوماه کم کردم 

وخدایی که بشدت کافیست

من یه دو سال پیش رفتم سونو به خاطر نامنظمی پریودم گف تنبلی و کیست ریز داری.پریودم خیلی نامنظم بود بعد یه مدت رژیم گرفتم لاغر شدم الان دیگه پریودم منظم شده.نرفتم سونو که ببینم خب شده یا نه

دوستان لطفا برا بچه دار شدنم دعا کنین  
خانومایی که تنبلی دارن چندماه یه بارپریودمیشین

والامنکه هرماه میشم فقط حجم پریودم کمشده از7ردزشده سه روزدوساله این وضعیتمه ولی همیشه سونوهام نرمال بودتااینکه لین باراخردکه رفتم نشون دادفولیکولای ریزدارم توهردوتخمدان

وخدایی که بشدت کافیست

منچداشتم لاغر شدم خوب شدم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️