2777
2789
عنوان

کیا با کاهش وزن تنبلی تخمدانشون خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 26256 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان یا همون پلی کیستیک هیچ وقت خوب نمیشه و همیشه باهاته شما میتونی با کاهش وزن عوارضشو کمتر ...

نه من داشتم ولی ورزش و رژیم لاغر شدم دیگه نداشتم .البته اگه چاق بشین یا شیرینی زیاد مصرف کنین باز میاد

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من تنبلی دارم سه ماه پیاده روی میکنم روزی یساعت اینماه میرم سونوببینم وضعیتم تغیرکرده یانه البته اگه ...

انشالله که خیلی زود نتیجه میگیرید

میشه بگید چه علائمی دارید‌

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
چیکار کنم اشتهام کم شه .متفورمین میخورم دکتر گف تا سه ماه بخوری حسابی وزن کم میکنی.من ۵کیلو.اضافه دا ...

اشتهات دست خودته دیگه شیرینی قندمصنوعی واین چیزارونخوربرنج ونون روماکارونی روکم کن

وخدایی که بشدت کافیست
پریود دیر به دیر.بعضیا  مو در میارن روصورت جوش اضافه وزن .نازایی

من پریودام‌منظمه...جوش وقتی میزنم که ۳ روز مونده ب پریود...

اما کیت تخمک‌گزاری میزنم هیچوقت دو خط پر رنگ‌نمیشع چرا؟؟؟؟

ینی تنبلی دارم؟

توام تنبلی داری؟

والا من توو اقدامم...۳ ماهه...کیت میزنم پر رنگ‌نمیشه همش هاله میندازه

سونو ماه رمضون دادم گفت مشکلی نیس

اما هنش استرس دارم نکنه داشته باشم

سونو نشون میده؟؟؟