2777
2789
عنوان

کیا با کاهش وزن تنبلی تخمدانشون خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 26258 بازدید | 64 پست
من پریودام‌منظمه...جوش وقتی میزنم که ۳ روز مونده ب پریود... اما کیت تخمک‌گزاری میزنم هیچوقت دو خط پ ...

نه این که دلیل نمیشه .میخوای خیالت راحت شه برو دکتر یه سونو بگیر ان شاالله چیزیت نیس گلم زود مامان میشی

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من توو اقدامم...۳ ماهه...کیت میزنم پر رنگ‌نمیشه همش هاله میندازه سونو ماه رمضون دادم گفت مشکلی ...

تا یه سال حامله نشی طبیعیه چیزای گرم بخور 

هرماه کلی استرس دارم هر روز بی بی چک میزنم

بماند که یک بار این مدیکور کوفتی دوخط شد چه استرسی گرفتم بعدها فهنیدم بخاطر کیست مثبته کاذب بوده

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
من جوش میزنم درد میکشم اما پری نمیشم تا امپول نزنم نمیشم

عنبر نسا امتحان کن .من بار اول پری شدم اما بار دوم نشدم.الان میحوام دیگه جدا وزن کم کنم .چیزای گرم بخورم.

ممنون عزیزم...توکل بخدا من اضافه وزن دارم چندماهه باشگاه میرم..میترسیدم سونو شکمی نشون نده تنبلی رو ...

خانمایی که تنبلی دارین بیاین یه گروه تشکیل بدیم .رژیم بگیریم و گیاه دارویی بخوریم البته کنار درمان دکتر.همه با هم هماهنگ.انشالله باهمم حامله بشیم نظرتون چیه

خانمایی که تنبلی دارین بیاین یه گروه تشکیل بدیم .رژیم بگیریم و گیاه دارویی بخوریم البته کنار درمان د ...

من هستم...

تنبلی ندارم اما چون اقدامم میخوام وزن کم کنم و گرمی بخورم

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
من هستم... تنبلی ندارم اما چون اقدامم میخوام وزن کم کنم و گرمی بخورم

من تصمیم گرفتم از فردا شب شام نخورم وتخم هویج سیاه دانه عسل وعرق رازیانه بخورم توام بگیر بخور 

من هشت کیلو کم کردم با شش ماه متفوزمین خوزدم. فایده نداشت البته هنوز ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم. ذیگه رفتم کوتر تخمدان و لاپاراسکوپی کردم تا باردار شدم‌ کم کردن وزن خیلی سخته. قبلش سالم بودم چاق که شدم پلی کیستیک شدم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من هشت کیلو کم کردم با شش ماه متفوزمین خوزدم. فایده نداشت البته هنوز ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم. ذیگه رف ...

منم با این۵کیلو لعنتی تنبلی گرفتم

منم با این۵کیلو لعنتی تنبلی گرفتم

چاقی خیلی بده. علاوه بر اینکه اعتماد به نفس رو کاهش میده. هر روز یک مریضی جدید میگیری

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
عنبر نسا امتحان کن .من بار اول پری شدم اما بار دوم نشدم.الان میحوام دیگه جدا وزن کم کنم .چیزای گرم ب ...

منم دارم رژیم میگیرم ۸۱ بودم الان ۷۰ ام

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.