2777
2789
عنوان

چقدر خوبشد زن شديم

1123 بازدید | 30 پست

چقدر خوب شد "زن" شدیم!

کمد و اتاقمان را به هم می‌ریزیم و همه چیز را از اول سرجایش مرتب می‌گذاریم...

آن وقت فکر می‌کنیم آماده‌ایم برای گرفتنِ تصمیماتِ بزرگ!

وسطِ غم‌بادهای روزانه شروع می‌کنیم به شستنِ ظرف‌ها و بازی کردن با کفِ روی سینکِ ظرفشویی، تمام غم‌هایمان را همراهِ سرامیک‌های آشپزخانه می‌ساییم و می‌ساییم و با قدرت‌تر می‌ساییم، جارو رامحکمتر روی فرش می‌کشیم و فکر می‌کنیم تمامِ خوره های فکریمان از لوله جارو بالا میرود، دست به ساختن می‌زنیم، شیرینی و کیک و غذاهای عجیب عجیب میپزیم و از خلق کردن‌هایمان حس بهتری می‌گیریم، می‌نشینیم برای مرتب کردن فکرهایمان رج به رج کامواها را همراه فکرها می‌بافیم!

دکورِ خانه را عوض می‌کنیم و تنهایی با کشیدنِ مبل‌ها خودمان را ازنفس می‌اندازیم و فکر می‌کنیم چه انتقامی! بعد به جانِ خودمان و صورتمان و دستهای‌مان می افتیم...

داشتم فکر می‌کردم چه خوب است به جز پیاده رفتن و سیگار کشیدن‌های معمولِ مردها ما کارهای متنوع‌تری داریم برای مقابله با مشکلات؛

چقدر خوب شد که زن شدیم...!

✍🏻 #نيلوفر_فرجيان

👓 #خواندنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بود

من هم خیلی خوشحالم یک زنم باهمه سختیها ومحدودیتها😍

خداروششششکر یک موجودزمخت بی ذوق نشدم(مدیونین اگه فکرکنیدمنظورم مردهس)😊

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

آره خیلی خوبه هرماه پریودی و بارداری و زایمان و بچه داری و حرص و جوش زندگی و احساساتی بودن و مثل پسرا و مردا تو جامعه آزاد نبودن و .....

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
ديگ ه بايد با يه چيزي خودمونو اروم و راضي كنيم ديگه

اره عزیزم چاره دیگه ای نیست 

پس‌منم‌خوشحالم‌که زنم😊😊😊☺

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش