2777
2789
عنوان

چقدر خوبشد زن شديم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 30 پست

کلیشه وار زن بودنم حرص درآره! همون سیگار و قهوه بیشتر میچسبه! (نینیم بیاد این ترکیب برمیگرده) جارو رو هم بدی دست شوهرت. این و دوس دارم. 🤣

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن که هستیم ولی نویسنده خیلی چرچیل بوده چه قشنگ کارای خونه رو که رواعصابه گل وبلبل جلوه داده😏😏😏

چرچیل بیچاره 😂😂😂

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

زن بودن جاي خود داره ولي مادر بودن خيلي خيلي سخته ، مسئوليت زياد ، فكر حال و اينده ي بچه ها و اينكه اگه به هر دليلي نباشيم چه اتفاقي براي بچه ها ميوفته ادم روًداغون ميكنه 😞😞

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
کلیشه وار زن بودنم حرص درآره! همون سیگار و قهوه بیشتر میچسبه! (نینیم بیاد این ترکیب برمیگرده) جارو ر ...

اره منم اينو دوس دارم اما مادر بودن ديگه من و قورت داده و رفتارامو تعريف ميكنه برام متاسفانه يا شايد هم خوشبختانه

زمانی که بچه نداری کارهای خونه باعث ارامش میشه مخصوصااشپزی اما وقتی بچه دارمیشی همین کارهایی که بهت ارامش میده باعث خردشدن اعصاب وروانت میشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
خوب حالا یه مرد سوسول بشوووو😂😂

نه موجودسوسول اِواخواهری هم دوس ندارمممم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
اره منم اينو دوس دارم اما مادر بودن ديگه من و قورت داده و رفتارامو تعريف ميكنه برام متاسفانه يا شايد ...

بزار مامان شم ببینم چه میشه کرد دوباره خودم بشم😓

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
بعيد ميدونم من كه نشدم خودم همه چي خودم نابود شد و كاملا شدم مامان اما  خب نازگلمو با دنياعوض ...

خدا نازگلت و واست حفظ کنه،منم آدم کنه😁