2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم بنظرتون حق با کیه

117 بازدید | 9 پست

من دچار قارچ پوستی شدم و دیروز به شوهرم گفتم بره برام نوبت دکتر بگیره و نرفت گرفت خوابید ساعت ۱۱ شب بیدار شد خیلی ناراحت شدم دوباره امروز بهش گفتم گفت نمیرم نوبت گیرم نمیاد اینا گفتم پاشو برو گفت پس تو چیکار کنی بشینی راحت خونه گفتم فقط تو باید نوبت بگیری کارای خونه که من میکنم مسئولیت کارای بیرون با توعه حتی کارتمم بهش دادم که ویزیت از کارت من بکشه الان فقط نوبت میزنه برای چند روزه دیگه که من باید برم معاینه بشم گفت من این ماه ۴ تومن بهت دادم با پول خودم داری سرم منت میزاری آخه ۴ تومن دوره بنظرتون؟ من خودمم کار میکنم ماهی ۲۰ تومن حقوق دارم خرج خودم چیزایی که می‌خوام میکنم حتی وسایل خونه هم میگیرم ولی هیچی نمیگم دلم می‌شکنه از این رفتارش که اصلا مسئولیت پذیر نیست سنش هم دوبرابر کنه ۳۷ سالشه من ۲۳ انگار اون بچست و من سن اونو دارم اینقدر که نفهمه بنظرتون حق با منه یا اون ؟؟؟؟ آخرشم از خونه زدم بیرون قهر کرد که تو زبون درازی و انگار من مقصریم آخه من به کی بگم برات نوبت بگیره مگه وظیفه اون نیست😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نمیکنی بجای اینهمه تنش و کل کل خودت میرفتی بهتر تبود؟ دیگ ی نوبت دکتر چیه ک خودت نمیتونی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
فک نمیکنی بجای اینهمه تنش و کل کل خودت میرفتی بهتر تبود؟ دیگ ی نوبت دکتر چیه ک خودت نمیتونی

خب خودم میخواستم برم گفت نرو می‌برمت خودشم نمیبرتم میگیره می‌خوابه و میگه حوصله ندارم

همه مواردی که گفتی بیشتر سرش توافق میشه تقسیم کار و کمک و هزینه و این چیرا فقط باید سرش به توافق برسید . به نظرم شما فقط بلد نیستید با هم گفت و گو کنید . همین

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مورد اول چرا نوبت غیرحضوری اینترنتی نمیگیری!؟ 

اما در مورد همسرت باید بگم بعنوان یک مرد وظیفشه بره اینکارو انجام بده و باید پیگیری کنه تا شما مشکلی براتون پیش نیاد...باید حصله کنه... 

منم یک مرد هستم و کارهایی که باید بیرون انجام بشه و خانمم بهم بگه حتما میرم چون اونم درگیر بچه ها هستش و تقسیم کار انجام میدیم.. 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹