2777
2789
عنوان

چطوری اشپزیمو بهترکنم

298 بازدید | 21 پست

چیکارکنم اشپزیم خوب شه چندوقت دیگه عروسیمه متاسفانه غذا بلدنیسنم چون که خونه پدرم اصلا غذا درست نکردم 

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغل دست مامانت واستا ی وعده در روز حداقل خودت

غذا درست کن ی سری فوت و فن اشپزی هست که فقط با تجربه بدست میاد نه کتاب آشپزی پ باید دست ب کار شی تا یاد بگیری من که از چهارم ابتدایی اشپزی می کردم ب مرور یاد گرفتم 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

منم بلد نبودم هیچی درست نکرده بودم. زنگ میزدم از مامانم میپرسیدم. یک ساله ازدواج کردم دلتون نخواد تاس کباب گذاشتم برای شپا از تو اینترنت یاد گرفتم.

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

منم بلد نبودم.نزدیک عروسیم چندتا غذا رو از مامانم پرسیدم نوشتم تو دفتر.اوایل اونارو میپختم بعد از نت و فلانم یاد گرفتم.الانم عالیه دست پختم.اصلا نگران نباش.فقط تلاش و جست و جو کن

Dunya Anneme deyme noulur

منم چیزی بلد نبودم البته ۱۶سالم بود موقع ازدواجم هیچی درست نکرده بودم خونه پدریم ولی خب دیده بودم طرز درست کردن همه غذاهارو وقتی مامانم میپخت تو ذهنم مونده بود بعداز عروسیمم ازغذاهای ساده شروع کردم مثل کتلت الویه کوکو استانبولی... الان ۶سال میگذره آشپزی شدم واسه خودم😆😆😆😆 توام ازالان کم کم شروع کن خب 

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤