2777
2789
عنوان

چطوری اشپزیمو بهترکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست

م ا م ی سا یت هم بخش آشپزیش خوبه من خیلی چیزا از اونجا یاد گرفتم 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

من فقط برنج دم ميكردم مرغ ابپز و سرخ ميكردم با سيب زميني گوجه كلي ازم تعريف ميكردن ولي من خيلي كوچولو بودم 

وقتي بياي ني ني سايت بايد درباره همه چيزت به همه جواب بدي اينجا موندن كار هر كس نيست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی منم خونه پدرم آشپزیم فقط درحد نیمرو بود

وقتی اومدم خونه خودمون دیگه براش وقت گذاشتم هم برا پخت خوبش هم برا تزیینش

الان خانواده شوهر آشپزیم زبانزده

نگران نباش رفتی خوننه خودت انشالله یاد میگیری

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
والا من از 9 سالگی آشپزی میکردم اصن درک نمیکنمت متاسفانه . ولی اپلیکیشن سر آشپزو از بازار دانلود کن ...

منم دقیقا از نه سالگی آشپزی کردم

آشپزی فقط با تمرین خوب میشه ابتکارم ب خرج بده عشق هم حتما باید همراهش باشه

اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️

توي نت همه چي هست فقط چند نكته يكي اينكه عجله نكن توي آشپزي و شعله غذا كم باشه هميشه نمك كمترين مقدارو بزن چون كم نمك و ميشه كاري كرد اما شور رو نه، آب هميشه نه زياد بريز نه كم اندازه بريز و بقيه مطالب رو براي هر غذا توي سايتهاي مختلف پيدا كن مخصوصا ايران كوك عاليه