2777
2789

سلام دوستان. قرار دادتون با مستاجر رو از طریق بنگاه میبندید درسته؟ اگر از طریق بنگاه نبندید و بر فرض به سوپر مارکت محل بگید هرکی بهش مراجعه کرد تو محل خونه خواست معرفیتون کنه و شکا خودتون باهاش قرارداد ببندید، این غیرقانونیه؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد معتبر نیست بعدا کسی نیست اختلافتونو حل کنه چون معمولا زیاد پیش میاد تعارض

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من مستاجرم خونه رو تو دیوار دیدم سه ساله پیششون هستیم بنگا نرفتیم سال اول تو خونه قرار داد بستیم بعدم دیگه صاحبخونه فقط میگفت ایقد کرایه زیاد میشه ماهم هر ماه براش واریز میکنیم بنگاه اصلا نرفتبم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
توصیه میکنم بعدش برین تو یه املامی قرارداد ببندینتهش میخاد ۳ ۴ تومن ازتون بگیره ولی بجاش خیالتون راح ...

خواهر برای خودمون نمیپرسم. طبقه بالامون اینطوری مستاجر میاره، مستاجرهای به شدت ناجور

برای اینکه از اون سه چهار تومنه فرار کنه، خودشم این ساختمون زندگی نمیکنه جورشو‌ ما میکشیم 

برای همین پرسیدم اگه غیرقانونیه شکایت کنیم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
بابام یه اپارتمان داره کل واحداش اجاره میده بنگاهی کارا رو میکنه

درستشم همینه

همسایه ما کار غیرقانونی میکنه

زیاد معتبر نیست بعدا کسی نیست اختلافتونو حل کنه چون معمولا زیاد پیش میاد تعارض

عزیزم تو همین گیر کردیم

طبقه بالامون اینطوری مستاجر میاره و به شدت دردسر درست کرده

متاسفانه حلال حرام سرش نمیشه قانونو دور میزنه

حتما قرارداد قانونی ببند و گد رهگیری بگیر

برای همسایمون میپرسم، غیرقانونی میاره

من مستاجرم خونه رو تو دیوار دیدم سه ساله پیششون هستیم بنگا نرفتیم سال اول تو خونه قرار داد بستیم بعد ...

غیرقانونیه عزیزم

همسایه ما این کارو میکنه‌ اذیت و دردسرش برای ما مونده

مستاجر ما میخاست تمدید کنه رفتیم املاکی شوهرم میگه اگه زد زیرش کاری نمیشه کرد باید قرار دادباشه دستم ...

بله درستشم همینه