2777
2789
عنوان

طلاق به ارامش بعدش می ارزه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست
زندگی باتحقیر تو قصرهم خوب نیس گلم.. یه عمراعصابت ارومه بخدا

بخدا تو ۲۶-۲۷سالگی همه موهام سفید شده 

همش تحقیر و توهینه

انگار اصلا حرف تو سرش نمیره

بچه اس انکار 

من با دوتا بچه دست تنها 

میگه تو منزوی تو رو‌خانوادتم قبول نمیکنن تو فلانی بیساری

بخدا تو ۲۶-۲۷سالگی همه موهام سفید شده همش تحقیر و توهینهانگار اصلا حرف تو سرش نمیرهبچه اس انکار من ب ...

فقط مهریت بگیر والا بخدا ماازخدامونه تنها زنگی کنیم دستمون جای بند نیس راحت میشی والا😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه به نام منه نمیتونه غلطی کنه حتی ماشینم به نام منهتا بخواد بدوعه دنبالش دو سال ول معطلمن گفتم ما ...

پس ادم بدی هم نبوده 

عجله نکن برای طلاق

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بخدا تو ۲۶-۲۷سالگی همه موهام سفید شده همش تحقیر و توهینهانگار اصلا حرف تو سرش نمیرهبچه اس انکار من ب ...

از طلاق پشیمون میشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره

شمارو یادم نیست واقعا

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن