2777
2789

گاهی دلم میخواد بریم مهمونی ‌به سبک سابق

مثل ۲۰ سال پیش و قبل تر که همه شیک میکردند برای شام و شب نشینی می‌رفتند خونه همدیگه 

تو پاییز خیلی میچسبه واقعا 

لباس های خوشگل و حرف از دستاوردهام و اتفاقات روزمره زیاد دارم ولی چندین ساله دیگه نه مهمونی رفتیم نه مهمون اومده ظرف های خوشگلی که برای پذیرایی از مهمان آماده کرده بودم استفاده زیادی نشدند و کسی ندیدتشون😅 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر مادرامون کیف مجلسی و مانتوهای فاخرشون رو میذاشتن برای اینجور مهمونی ها استفاده می‌کردند چقدر رفت و آمد داشتیم

چقدر غذاهایی که برای مهمونی های خانوادگی آماده میشد خوشمزه تر به نظر می‌اومدن 

اما از یه جایی به بعد ارتباطات قطع شده فامیل رو جایی ببینم نمی‌شناسم فقط خونه مادرشوهر میریم 

نمیدونم شاید هم اینطوری بهتره من بچه بودم مهمونی ها و آدم ها عزیزتر به نظر می‌اومدن ولی خب تنهاییم همیشه 

عزیزم همه همین هستیم و منم مثل شما گاها دلم تنگ میشه 

ولی کاش مامانم اینجا بود تاپیکت رو میدید،ما هم بی مهمون هستیم و مهمونی نمیریم،تو این بی مهمونی مامانم گیر داده قابلمه سی نفره بخره فقط خونه رو تنگ کنه 😅

اینقدر همه چی گرون شده که با این درامدا دیگه نمیشه مثل قبل مهمونی گرفت

همه چیز گردن گرونی نیست برای یه عده ای،حداقل کارخونه دار های دور و برم هم میبینم قطع ارتباط کردن