2777
2789
عنوان

طلاق به ارامش بعدش می ارزه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟منم الان مشکلم همینه هفت سال خونه یه فضای مریض دارهانگار کلا آدم زندگی نیست

بچه هات کوچیکن پس

شوهرت مزایایی داشته ک دومی رو اوردی

راه سختی در پیش داری 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

معلومه طلاق چطور یه مرد حق داره نوع زندگیش مشخص کنه و اونجور که دوست داره زندگی کنه اونوقت زن بسوزه ...

مردا فکر میکنن از دماغ فیل افتادن اونا نباشن حیاط و زندگی منقرض میشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
مردا فکر میکنن از دماغ فیل افتادن اونا نباشن حیاط و زندگی منقرض میشه

شما همونی هستی ک شوهرت محضر دار بود؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه بتونی از پسش بر بیای و توی زندگی قبلیت واقعا آسیب دیده باشی خب معلومه که طلاق

امیدوارم که از پسش بر بیام من دختر توانمندی بودم ولی هفت سال فقط زحمت اینو کشیدم 

خونه رو میده به من بخاطر بچه ولی مهریم ۱۴تاس میبخشم

اوه ب امید دادن خونه ایی؟ دل خوش نکن 

علت طلاق چیهشغلت چیهبا ۲تا بچه تو این دوره زمونه خیلی سخته شاید تحقیر نباشه ولی ارامش ارامشم نیست

علت طلاق چند وقت یه بار میکه من تورو نمیخوام

تو رو شمرم نمیگرفت

الانم میگه تو چرا ارث پدری نداری

اره گلم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
اتفاقا زن بدون مرد میتونه زندگی کنه ولی مرد بدون زن نه

کاملا درسته

اوه ب امید دادن خونه ایی؟ دل خوش نکن

خونه به نام منه نمیتونه غلطی کنه حتی ماشینم به نام منه

تا بخواد بدوعه دنبالش دو سال ول معطل

من گفتم ماشین میدم بهت بچه هامو میگیرم 

مهریمو میبخشم هیچ ادعایی دیگه رو خونه نداشته باشی

منو میشناسین