پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 عنوان ورزشکارای عزیز میشه بیاین 56 بازدید | 9 پست مخام باشگاه ثبت نام کنم نمیدونم چ رشته ای خوبه تی ار ایکس فیتنس ایروبیک مخام پهل و شکمم لاغر شه بدنم رور فرم بیاد و باسنم بزرگ شه زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂 1403/09/08 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15527 فیتنس مناسبته اما ۶ ماه طول میکشه ب نتیجه برسیمن با یک ماه پیاده روی چربی هامو اب کردمالبته همراه تغذیه مناسب امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 فیتنس مناسبته اما ۶ ماه طول میکشه ب نتیجه برسیمن با یک ماه پیاده روی چربی هامو اب کردمالبته همراه تغ ... ۶ ماه عیبی نداره فیتنس چجوریه ورزشش از بدنسازی بهتره؟ زیاد اطلاعات ندارم زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
زردنارنجی عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 54 فیتنس مناسبته اما ۶ ماه طول میکشه ب نتیجه برسیمن با یک ماه پیاده روی چربی هامو اب کردمالبته همراه تغ ... سلام عزیزم میشه بگی چه جوری و رژیمت چطور بود و چقدر وزن کم کردی؟
زردنارنجی عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 54 ۶ ماه عیبی نداره فیتنس چجوریه ورزشش از بدنسازی بهتره؟ زیاد اطلاعات ندارم منم نمیدونم فیتنس چیه
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15527 ۶ ماه عیبی نداره فیتنس چجوریه ورزشش از بدنسازی بهتره؟ زیاد اطلاعات ندارم من خودم فیتنس میرمترکیب هوازی و قدرتیهصدرصد مثل بدنسازی نیس کار با دستگاه نداریم ..دو تا چیز متفاوتن امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده
zozo001 عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 3411 TRX رشته مستقل نیست و تمرینات استقامتیهمیتونی در کنار ورزشی که میکنی ادامه بدیمثلا بدنسازی و TRXیا فیتنس و TRX
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15527 سلام عزیزم میشه بگی چه جوری و رژیمت چطور بود و چقدر وزن کم کردی؟ سلام گلم رژیم خاصی نداشتم یعنی کالری ها روزانم اوردم پایین خیلی هر روز پیاده روی میرفتم نیم ساعت باشگام اون موقع نمیرفتم۴ ماه از ۶۸ رسیدم ۵۷ امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 من خودم فیتنس میرمترکیب هوازی و قدرتیهصدرصد مثل بدنسازی نیس کار با دستگاه نداریم ..دو تا چیز متفاوتن کدومشون بهترن زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
زردنارنجی عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 54 سلام گلم رژیم خاصی نداشتم یعنی کالری ها روزانم اوردم پایین خیلی هر روز پیاده روی میرفتم نیم ساعت باش ... ممنون عزیزم 🌹