2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617403 بازدید | 14937 پست
ماریان جان شما حتما یه فکری به حال درامدت بکنتوصیه من همیشه به پس انداز وطلا نیست یه کار دیگه بکنمن ...

یه کم به اصطلاح دست نگه داشتن هم خوبه.

یا این پول هایی که به چشم نمیاد صرف کارای بهتری بشه.

دیگه تصمیم گرفتم مراقب این خریدهای ریز ریزم باشم.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

سلام به همه

روزمره:

رختخوابارو جمع کردم

صدقه دراوردم و اسفند دود کردم

خونه رو مرتب کردم

میز وتلویزیونو پاک کردم

لباسارو تا کردم و کمد لباسارو مرتب کردم

کنار دخترم صبحونه و میوه چیدم کلاس آنلاین داشت

کیسه جارو برقی رو خالی کردم و شستم

یدونه لباس با دست شستنی داشتم..

ظرفارو شستم

گازو پاک کردم

ناهار پختم و چای دم کردم

پله‌هارو جارو کردم

نرده هاشو دستمال کشیدم

آینه‌هارو برق انداختم

حیاطو جارو کردم

ترشی کلم بنفش(یه ذره داشتیم) درست کردم

یه لباس تعمیری داشتم انجام شد

دوتا آستر بالشتی دوختم به زودی پر و تبدیل به بالشت میشه(پرده اتاقمون خیلی بلنده ،همچنین زیر پرده‌ش..اینارو با اضافه زیر پرده بریدم و دوختم،تو مهمونی اخیر فهمیدم بالشتم کمه)

خروجی:

کاغذ باطله

آینه شکسته ماشین

آینه خیلی قدیمی

گپ مشکی پرز داده و حلال شده ی خودم

جلد دفتر سررسید(خودش رو نگهداشتم چرک‌نویس استفاده میکنم)

بند کیف (قسمت فلزی‌ش که متصل میشد به کیف شکست)

یه سری حیوانات اسباب بازی شکسته

شونه پلاستیکی حلال شده

یه خورده ترشی قدیمی کلم حس کردم خراب شده

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا منم تو ذهنم بود همین مطلب، بستگی به دانشگاه داره. خیلی دانشگاه ها استاد لحظه به لحظه پیگیری م ...

کسی دلسوز نیست که خوب انجام بده، متاسفانه این مقاله هم یه انباشتگی وحشتناک واسه منه.

خوب چند تا چیز بگم:

عموم از مکه اومده بودند چند بار تا حالا قسمتشون شده مادرم گفتن  یه چیزی میخوای از خونه بیار، کادوی چیزی اگه داری منم گفتم نه واقعا ندارم و نمیارم تا ایشون هم به دردسر نیوفتند و بخواهند یه چیزی سوغاتی بدهند✌️ خیلی حس خوبی از این قضیه پیدا کردم.

رفتم با دوستم امروز بیرون: نتیجه دو تا غذا برای دو نفرمون با اون پسش غذا زیاد بود، بهتره یه دست بگیریم و پیش غذا مثل زیتون نمی چسبه خیلی خود غذاها دیگه دورچین داره، همون یه دست و یه پیش غذا، ما سوپ گرفته بودیم ، کافی بود👍 از اسراف جلوگیری میشه. 

یخچال را پاکسازی کردم که واقعا نیاز داشت.

راستی نمیدونم گفتم یا نه اما وزنم شده ۹۶،۵۰۰ ✌️👍

الان هم میرم مسواک میزنم تا فردا.

امروز که رفتیم بیرون هیچ چیز نخریدیم.

اابته زنجبیل تازه گرفتم حلقه حلقه کردم گذاشتم فریزر، گفتند واسه معده ام خوبه

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

من موافقمیه مدت میخوندم ولی از بس شلوغ بودو سوالای متفرقه زیادازش خارج شدم خوشحال میشم نکات کاربردیش ...

منم تا صفه ۷۰۰ خوندم ولی قول شما مدام سوالای تکراری ، بلو چیه، ویپادچیه؟! یا تبلیغ کد بلوشونو میکردن ک سی تومن گیرشون بیاد

دیگه پاکش کردم

ولی هایدی جان موافقم نکته هاشو بگی یا عکس طلا بفرستی انگیزه بگیریم❤️🌹

👑🌾

دوستان شما ریشه‌های فرشتون رو چیکارمیکنید خونه مرتب دیده بشه؟

چسب مخصوص زدم و گذاشتم زیر فرش 

یادمه یکی از دوستان شونه مخصوص داشت هر دفعه شونه اشون میکرد که مرتب وایسن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منم تا صفه ۷۰۰ خوندم ولی قول شما مدام سوالای تکراری ، بلو چیه، ویپادچیه؟! یا تبلیغ کد بلوشونو میکردن ...

عکس طلاهاشون و بذارم یک وقت بفهمن شاکی نمیشن ؟ 😶

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه کتاب از کتاب خونه گرفتم خیلی متن روان وساده ای داره برای زندگی روزمرهتاکید به ورزش دارهمبگه تو بش ...

دختر خیلی باریک الله داریا

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت مخارج🦋

(دوستان تمامی پست هایی که گذاشته میشن حتما قابلیت اجرایی برای همه اقشار و خانواده هارو نداره پس لزوما نمیشه یه نسخه رو برا همه افراد یا زندگیا پیچید )

📌این پست هم تو تاپیک ما هم تو تاپیک مدیریت مخارج کاربرد داره  ،پس همین اول گذاشتمش که برامون یادآوری بشه

« متن هایی که با این ایموجی 📌 میذارم نظرات منه »

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

(بیایم پس انداز رو از جنبه مثبت مطرح کنیم نه از جنبه منفی روز مباداااا چرا که ذهنیتمون رو همش به چیزای خوب باید معطوف کنیم تا همیشه با نیروی جذب کائنات بهترینها جلو راهمون قرار بگیره

(نگیم جمع میکنیم برا مبادااانکنه شوهرم ولم کرد ،نکنه خیانت کرد، نکنه ورشکست شدیم مفلس شدیم ،مریض شدیم و....)

بیاید بگیم

جمع میکنم( نیازهای خونمو برطرف کنم ،پس انداز میکنم برا جهیزیه دخترم ،برا دانشگاه بچه هامم، برا تحصیل تو بهترین مدارس و کلاسها ،برا اموزشهای دیگشون، برا خرید ماشین ،برا خرید خونه،ویلا، زمین ،باغ ،برا مسافرتهای خودمون ،سفر خارج ،خرید طلاااا ،و هزارووو یک دلیل دیگه که میشه دلیل پس اندازمونو برامون توجیه و لذت بخش کنه )

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت مخارج🦋

💸یک راه برای مدیریت هزینه ها،استفاده از روش پاکت هست...شما بعد از اینکه اقساط و کسورات درامدت رو برداشتی،هر چقد فک کردی برای مخارجت کافیه توی پاکت های مختلف تقسیم میکنی؛

به عنوان مثال پاکت پوشاک، پاکت مرغ و گوشت،پاکت شوینده بهداشتی و...و ...و ...
اینجوری دستت میاد هر ماه چقد برای هر بسته ملزوماتت،باید پول اختصاص بدی و آخر ماه هر چی اضافه اومد میذاری پاکت متفرقه یا پاکت پیش بینی نشده ...

💸یه روش دیگه برای پس انداز اینکه اگه حقوق یا دریافتی تو کارت بانکی داری اول ماه یه مقدار هر چقد خودت مایلی،همون اول بذاری تو کارت بمونه و بهش دست نزنی...بعد میتونی برای اینکه ویوسه خرج کردنشو نداشته باشی اونو تبدیل به سکه پارسیان یا طلای مستعمل کنی...