2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617462 بازدید | 14939 پست
گزارش آنلاین میدم:کابینت ادویه ها وحبوبات گردگیری ومرتب شدنمک بزرگ وچای سیاه وبابونه که برای بخور صو ...

کابینت بالایی که ظرف هایی که کمتر استفاده می کنم مرتب شد چندتا طرف برداشته بودم که گذاشتم سرجاشون

کابینت ارکوپال وچینی وکریستا مرتب شد

به خاطر دخارم بخشی از لوازم قنادی ام اینجاست که دستش نرسه مرتب شد

آیتم های پراکنده که اینجا بود خارج شد

نمکدان ها پر کردم.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آشپزخونه بازم کار داره فعلا دیگه نشستم

تو برنامه ریزی جدید چهارشنبه پنج شنبه گذاشتم برای آشپزخونه

دیشب همسرم یه جاصابونی خرید که از نظر من لازم نبود فقط چون از اینکه داریم شیک تره گفتم باشه

قبلی حالا جای دیگه حتما استفاده میشه.

با فرض اینکه اسکراب ام شاید تاریخ انقضاش نزدیک باشه گذاشتم که استفاده کنم تموم بشه.

چی می خواستم بگم آهان هایدی جان من این روزا بخورصورت انجام میدم.

مکمل هام می خورم.

حموم برم سفیداب می زنم اگه وقت بشه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

آفرین دختر❤️ سرم که عالیه اگه بدونید گالری من در حال انفجاره😮‍💨

اره خیلی روش تخفیف داده بودن ....منکه بلاخره میخواستم بخرم دیگه چه بهتر که تو تخفیف خریدم😁

من اوایل که میخواستم گالریم رو پاکسازی کنم از بس زیاد بود حوصله ام نمیگرفت

برداشتم چند تا فایل درست کردم هر کدومو حدودا پنجاه تا دسته بندی کردم و شروع به پاکسازی کردم خیلییییی زود تموم شدن 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

@هایدی‍ هایدی جان مدیریت تاپیک‌های جامع خیلی سخته. همه‌ش نوتیف میاد کلافه‌ت میکنه. دیگه حتی ریپلای‌ه ...

بله اینم نکته ی خوبی بود که گفتید 👏🏻 من اکانت اضافه دارم خواستید نهایت با اون بزنم یا اگه دوستان اکانت دیگه دارن با اون بزنن

من میگفتم استارتر فعال باشه خیلی به روند تاپیک کمک میکنه

ولی خب بازم هر چی دوستان بگن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁چند تا دارین و چه سایز هایی؟خود ...

چقدر این گزارش دادن برام ناراحت کننده اس🙁مامان من انگار میخواد کلکسیون سینی جمع کنه ما خیلی سینی داریم متاسفانه 😑 

ولی مجمع شیش تا این خونمون داریم  (سایز های مختلف) یکی هم بزرگه تو خونه دوممون هست

بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

اینم ما ۶ تا داریم🫠🫠🤣وای خدا چرا انقدر مامان من وسیله داره

ما برای دوغ و شربت استفاده میکنیم 

سینی بزرگ ندارم یدونه گرد استیل داشتم دادم به مامانم.

یه پلاستیک مستطیل کوچیک میخوام بگیرم واسه پاک کردن حبوبات و اینا. هنوز اون طرحی که میخوام گیر نیاوردم.

واسه پذیرایی یه سینی بامبوی ۶ نفره دارم همون برام کافیه فوقش مهمونام بیشتر باشن ۲ دور چای میبرم.

پارچ ۲ تا داشتم یکیشو دادم به خواهرم. الان یکی مونده که تو مهمونی باهاش آب میارم. نوشابه و دوغ رو با همون بطری خودشون میارم سر سفره. 

واسه دم دستی هم پارچ ندارم خودم آب نمیخورم همسرم هم یه لیوان آب میذاره کنارش میخوره.

لیوان یه دست بلند دارم یه دست کوتاه. به نظرم کوتاها کاربردی‌ترن. بلندا واسه شربت خوبن فقط. یه دست لیوان کوتاه باید بخرم.

استکان هم ۲ دست. 

Use things , Love people

چقدر این گزارش دادن برام ناراحت کننده اس🙁مامان من انگار میخواد کلکسیون سینی جمع کنه ما خیلی سینی دا ...

خب طبیعیه مامانا سفره‌دار هستن. در خونشون همیشه بازه. باید وسیله به اندازه کافی داشته باشن.

مامان من سینی در سایزهای مختلف داره هر کدوم واسه یه کار.

یه سینی داره مخصوص عصرونه. فکر کن انقد بزرگه که توش وسیله میچینن عصرونه میخورن 😄. اصلا تو کابینت جا نمیشه میذاره کنار یخچال.

من ۳ سایز سینی استیل از جهیزیه داشتم. سایز کوچیکش استفاده شد ولی ۲تای دیگه نه. دادم به مامانم که جایگزین سینی پلاستیکی‌هاش کنه دیدم قبلیا رو هم نگه داشته. میگه تو کار نداشته باش همشون لازم میشن.

Use things , Love people

خب طبیعیه مامانا سفره‌دار هستن. در خونشون همیشه بازه. باید وسیله به اندازه کافی داشته باشن.مامان من ...

اره خب استفاده میکنیم ولی من به چند کاره بودن یک وسیله معتقدم  

البته بگم بیشتر مجمع های ما ورودی های اجباری بودن و هدیه 

ولی سینی ملامین و پلاستیک هم داریم که مادرم خودش خریده بوده و خیلی کم استفاده میکنه

و 😑😑😑برای منم یه عالمه سینی پلاستیکی جمع کرده یعنی به اسم خودش خریده بعد گذاشته تو وسایل من در صورتی که من اصلا سینی پلاستیکی دوست ندارم😭 خلاصه مامانم رو سینی و لیوان و لباس خیلی ضعف داره 

منم دوتا سینی استیل دارم 

یه کوچیک یه بزرگ

از دوتاشم زیاد استفاده میکنیم

کلی لوازم مراقبت پوستی دارم

که فقط خریدم، دریغ از استفاده 😶

از امروز شروع به مصرف میکنم که هم خراب نشن

هم تا عید پوست بهتری داشته باشم🤌

یه ملاقه از سرویس تفلونم شکست

خیلی براش ناراحت شدم 🥲

همسرم می‌گفت یه سرویسشو برات میخرم

دیدم دارم بیشتر ناراحت میشم😂

دیگه بیخیالش شدم

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

من میخوام شروع کنم تاپیک مدیریت مخارج و درامد و بخونم 

اشکال نداره نکته های خوبشون و تو تاپیک بذارم؟ به نظرتون تاپیک منحرف نمیشه؟

من میخوام شروع کنم تاپیک مدیریت مخارج و درامد و بخونم اشکال نداره نکته های خوبشون و تو تاپیک بذارم؟ ...

من موافقم

یه مدت میخوندم ولی از بس شلوغ بود

و سوالای متفرقه زیاد

ازش خارج شدم 

خوشحال میشم نکات کاربردیش رو بدونم

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁چند تا دارین و چه سایز هایی؟خود ...

ما میگیم مجمع

یدونه دارم بزرگه نمیدونم چه سایزیه شاید حدودا سالی یکی دوبار استفاده بکنم ازش ولی خروجی هم نمیزارمش

مینیمالیست