2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617463 بازدید | 14939 پست

استکان پذیرایی هیچی نداشتم یعنی هیچی ها

دوتا دونه آخرش مونده بود

دیشب دو دست گرفتیم.

پادری جلوی درب ورودی حسابی حلال شده بودیم دیشب یک جدید خریدیم.

دوتا کتاب قصه برای دخترم.

وای یعنی یه مقاومت عجیبی دارم برای یلدا خرید نکنم.

هم برای خودم هم دخترم

یه چیزای خوشگلی تو بازار که نگو.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم❤️امیدوارم حالتون خوب باشه. من این چند وقت حسابی مشغول کار و درس بودم ولی خاموش میخو ...

وای ورودی شون را 🥰

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁چند تا دارین و چه سایز هایی؟خود ...

من یه سایز بزرگ دو تا کوچیک دارم که بیشتر این کوچیکا کاربردی تره دو تا هم سینی مستطیل شکل ملامین که برا مهمونیا بیشتر استفاده میکنم

بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

پارچ و لیوان کریستال سه دست گرفته بودم الان سه تا پارچ دارم ولی لیوان فکر کنم۱۰ تا مونده کلا 

یه پلاستیکی درب دار که دایم استفاده میکنم تو فکرشم بزارم خروجی

یه استیل هم دارم که اینم دم دستی استفاده میشه

وای دقیقا حرف من انقدر تو شهر غریب تنهااااام، بعضی وقتا میرم پارک روبرو خونمون می‌شینم بازی بچه هارو ...

میدونم سخته اما بچه هایی که دانشگاه شهر های دیگه یا کشورهای دیگه میرن خیلی قوی ترن چون خیلی وقت برای خودشون دارن و درس بیشتر می خونن و تمرین بیشتر می‌کنند ، به نظرم یه مهارت را شروع کنید به اموزش مثلا کیک پزی و بعدا به درآمد هم می‌رسید 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

گلیدیح جان ورودی طلاتون مبارک باشه

انشاا...برای دخترتون هم طلاش بخرید.

دیروز که نوبت هال بود هال گردگیری ومرتب شد.

امروز نوبت اشپزخونه است کابینت لیوان ها وپارچ ها مرتب کردم

از لیوان های مهمان سری اول که ۱۲ تا بود ۶ مونده بقیه شکسته.[اسم اش مهمان همسرم دم دستی استفاده می کنه]

۱۲ تا یه شکل دیگه دارم که طبقه آخر کابینت

چندتا هم لنگه به لنگه که گذاشتم دم دست استفاده کنیم.

این کابینت در حد روزمره گردگیری وتمیز شد

اساسی انشاا..بهمن ماه

تو دکترا و این دانشگاه هم نمیشهبه خدا هی گفتن بده بیرون، فقط فصل ۲ که پیشینه است را تابستون دادم به ...

اتفاقا منم تو ذهنم بود همین مطلب، بستگی به دانشگاه داره. خیلی دانشگاه ها استاد لحظه به لحظه پیگیری میکنه، یا میگه فلان تغییرات اعمال شود یا کلا حذف شود، واقعا نمیشه داد کسی انجام بده

بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁چند تا دارین و چه سایز هایی؟خود ...

من 3 تا مستطیل، سایز تقریبی 30،×40 

1 گرد تقریبا 45

از 3 تا بالایی خیلی مصرف میکنم، گرد بیش تر زمانی که گوشت میخوام خورد کنم و شسته میشه، چرخ میشه و.. چند تا سینی لازم

بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

3 شیشه ای که یکیش خیلی سایزش کوچیک و 1 پلاستیکی برای دم دست فقط یکیش کم تر مصرف میشه ولی یه موقع هایی لازم میشه مخصوصا وقتی مهمان هست

یکی هم مخصوص مهمان

گزارش آنلاین میدم:

کابینت ادویه ها وحبوبات گردگیری ومرتب شد

نمک بزرگ وچای سیاه وبابونه که برای بخور صورت استفاده می کنم تو پلاستیک بود ریختم تو ظرف های مناسب

کابینت بعدی مرتب شد

کابینت ها داروها مرتب شد وسه تا شربت دخترم که استفاده شده است خروجی شد.