2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617463 بازدید | 14939 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گزارش امروز من 

دوست عزیزی که النگو خریدین مبارکتون باشه 😍

امروز از صبح غذا رو بار گذاشتم یه نم بارون زد منم از فرصت استفاده کردم یه پیاده روی خودمو مهمون کردم 

بعد پیاده روی یه فرصت کوتاه تا ناهار داشتم اومدم دوتا از دستگیره های کابینت رو باز کردم شستم اعلا شویی شد چون صاحب‌خانه قبلی خیلی چرک و چول بوده هنوز بعد دوسال دارم تمیز میکنم 😅 

وارد خونه که شدیم دوسال پیش شبیه این خونه هایی بود که تو اینستا میرن برای تمیز کاری فقط با این تفاوت که وسایلشونو برده بودن. 

شستن لباسا 

دیروز یه تغییر ریز تو دکور خونه 

من میخوام شروع کنم تاپیک مدیریت مخارج و درامد و بخونم اشکال نداره نکته های خوبشون و تو تاپیک بذارم؟ ...

من خیلی دوست دارم تاپیک های اونجارو ولی خب وقت نمیکنم بخونم ممنون میشم چیزهای مفیدشو اینجا بذارید استفاده کنیم

بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

یه پارچ مخصوص یخچال (کوچک) 

یکی مخصوص روی کابینت برای مصارف روزانه و غذا و..(بزرگ) 

یکی برای شربت یا آبمیوه (کوچک) 

هر سه تا شبیه هم از جنس اکرولیک شفاف و کاربردی 

یه پارچ روی سرویس پذیرایی هست داخل کنسول که تا به الان استفاده نداشتم 

از لیواناش برای شربت تابستون استفاده میکنم. 

بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁چند تا دارین و چه سایز هایی؟خود ...

من 75داشتم سختم بود برای شستشو.برای همین ردش کردم ولی سایزهای کوچیکتر کاربردی تره.

تعداد سینی هایی که دارم؛

۲تا سینی سیلور برای مهمان که فقط برای مهمانی ها استفاده میکنم.

۲تاسینی چوبی در دوسایز کوچیک و بزرگ که دم دستی هم هست و روزمره هم بصورت های مختلف استفاده میکنم و اگه خراب شدن جایگزین نمیشه .

۱سینی کوچیک که دوتا لیوان توش جا میشه.

یه سینی روی دارم که توش خط و خش و لک افتاده باید جایگزین کنم،سایزش 45بود و برام کاربردی بود.

ممنون از استقبالتون پس براتون میذارم♥️ 

درمورد تاپیک جدید هم با یکی از دوستان صحبت میکنم اگه بتونه کمکم کنه با یه اکانت دیگه تاپیک میزنم میریم اونجا  وگرنه که همینجا میمونیم 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

نوشیدنی و آب رو موقع پذیرایی تو چی میریزین؟

منم ۳دست پارچ و لیوان دارم هم برای مهمونه هم اگه خودم به پارچ نیاز داشتم استفاده کنم ،خصوصا تابستون برای دوغی شربتی زیاد استفاده میشه

من میخوام شروع کنم تاپیک مدیریت مخارج و درامد و بخونم اشکال نداره نکته های خوبشون و تو تاپیک بذارم؟ ...

خیلی عالیه. من خیلی وقتا میخونمش ولی واقعا شلوغه

تاپیم برگزیده هاشم خوبه پرازنکات

مینیمالیست

یه کتاب از کتاب خونه گرفتم خیلی متن روان وساده ای داره برای زندگی روزمرهتاکید به ورزش دارهمبگه تو بش ...

سالاد هم سرده عزیزم و درکنار غذا مناسب نیست 

میتونید با مغزیجات به معتدل رو به گرم برسونید و جدا از تایم سفره مصرف کنید 

برای کسی که طبعش سرده در کنار غذا سبزی خوردن و زیتون ساده مناسبه 

دوستتون دارم 💕

سالاد هم سرده عزیزم و درکنار غذا مناسب نیست میتونید با مغزیجات به معتدل رو به گرم برسونید و جدا از ت ...

دیشب گردو هم بود

اون جوری دیگه خالی خالی غذا از گلوم پایین نمی ره.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ماریان جان شما حتما یه فکری به حال درامدت بکن

توصیه من همیشه به پس انداز وطلا نیست یه کار دیگه بکن

من می رفتم خونه مامانم یا ابجیا کلی خوراکی می خریدم مامانم می گفت شادی فقط بستنی کافیه وای من بستنی لواسک چیپس نگم برات 

تا یه بار سر ماجرایی گفتم واقعا مامان راست میگه یه آیتم کافیه

دیگه این شما تعمیم بده به تمام موارد

چون میگی از بیرونم غذا سفارش میدی

من جدا همسرم انقدر برای دخترم از سوپرمارکت خوراکی خریدیم یه ذره می خوره می داره کنار درست نیست واقعا از نطر من البته.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈