2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617645 بازدید | 14943 پست
بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

من یه دوازده تایی پارچ ولیوان کریستال چک دارم خیلییی خوشگل که چهارپنج تا ازلیواناش توی زلزله لب پر شده ویکی ازپارچاشم خود به خود زیرش جداشد 

یه پارچ ولیوان شیش تایی ژاپنی یه مدل دیگه دارم 

یدونه پارچ پلاستیکی ویدونه سفالی

گاهی شربتی اب یخی چیزی برای مهمون درست کنم توی اون کریستال ها

پلاستیکی هم هروقت شیرمحلی بخریم میریزم توی اون میزارم یخچال 

سفالی هم هروقت بخوام دوغ بیارم سرسفره

مینیمالیست

البته سینی پذیرایی یه دوتایی دارم که مجلسیه وبرای مهمونای رودبایستی دار

یه سه تایی استیل داشتم که سایز کوچیکش خروجی شد ودوتابزرگش مونده برای مهمونی خودمونی وبزرگش برای مهمون تعداد بالا

یدونم ازاونا که جنسش پیوتر بزرگه اونم برای مهمونی های تعداد بالالازمم میشه

مینیمالیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میخوام شروع کنم تاپیک مدیریت مخارج و درامد و بخونم اشکال نداره نکته های خوبشون و تو تاپیک بذارم؟ ...

خیلی ممنونم هایدی جان از اینکه وقت میذاری و نکته های مفیدش رو به اینجا انتقال میدی 

به نظر من کسی که تو مسیر مینیمالیست شدن قرار میگیره باید مدیریت مخارج و درامد داشته باشه تا سرمایه ش رو صرف خرید چیزهای به دردنخور و بیخود نکنه و پول و سرمایه ش به سمت اهداف درستش هدایت کنه و مانع اسراف بشه. 

دوستتون دارم 💕

بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁چند تا دارین و چه سایز هایی؟خود ...

سینی

یدونه استیل و یدونه روحی بزرگترین سایزشو دارم

۳تا روحی کوچیک تر دارم.یکیش نصف بزرگاس.یکیشم از این کوچیکتر و یکی هم تقریبا اندازه پلو خوری

بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

یدونه پارچ سرویس کریستالم داره

ی دست پارچ و لیوان فرانسه هم مامانم داد بعدا

دوتام پارچ دم دستی دارم اب میزارم یخچال

خیلی بامزه اید

اونجا که‌می گید دارم بیشتر ناراحت میشم

یا اونجا که می گید فارسی کیلی کیلی کم

خوب من همچنان دارم با امور خونه می رسم

شامم گذاشتم چون بعدازظهر کلاس دارم خیالم راحت باشه

شیره خرما همسرم گرفته تصمیم دارم روزی یه قاشق بخورم هم تموم بشه هم به بدنم بهره ای برسه.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خیلی ممنونم هایدی جان از اینکه وقت میذاری و نکته های مفیدش رو به اینجا انتقال میدی به نظر من کسی که ...

دقیقا 👌🏻الان یکم از مطالبش رو خوندم دیدم ماشاالله ماها چقدر ازشون جلوتریم یعنی طرز فکرمون خیلی جلوتره 😍

اگه نکات ریزی که گفتن رو ماها هم بهش دقت کنیم خیلی پیشرفت میکنیم 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه کتاب از کتاب خونه گرفتم خیلی متن روان وساده ای داره برای زندگی روزمره

تاکید به ورزش داره

مبگه تو بشقاب تون حداقل نسبت یک به یک باشه بین کربوهیدرات وپروتیین نه نسبت ۵ به یک به نفع کربوهیدرات

تاکید به سبزیجات سبز رنگ واین قبیل موارد که همه می دونیم ولی تو سبک زندگی امروز گم شده

دیشب که رفته بودیم رستوران کنار غذای اصلی سالاد سفارش دادم چون طبع خودم سرد ماست و دوغ که همسرم ودخترم خوردن نخوردم

نه اینکه اصلا نخورم فکر کردم کمترش کنم.

دخترم برخلاف نظر من سیب زمینی سرخ کرده هم خورد با وجود اینکه وسوسه کننده بود یه دونه هم نخوردم

ذوق داشتم این بگم.

گلیدیح جان ورودی طلاتون مبارک باشهانشاا...برای دخترتون هم طلاش بخرید.دیروز که نوبت هال بود هال گردگی ...

ممنون عزیزم 

دخترمم طلا داره میترسم ببندازم براش،و اینکه خودشم راحتیش نمیاد و درمیاره .نه گوشواره میندازم براش ن النگو

اینارم گفتم بگیرم بازی کنه همین دیشب خسته شد ازشون و گفت دربیار

@هایدی‍ هایدی جان مدیریت تاپیک‌های جامع خیلی سخته. همه‌ش نوتیف میاد کلافه‌ت میکنه. دیگه حتی ریپلای‌ه ...

من فک کنم روزه خرید برای من خیلی خوبه😆اگه بتونم بعدش خیلی حس خوبی دازم ابن ماه اغراق نکنم یه بیست درصد موفق بودم

دقیقا 👌🏻الان یکم از مطالبش رو خوندم دیدم ماشاالله ماها چقدر ازشون جلوتریم یعنی طرز فکرمون خیلی جلو ...

من با پیشنهادتون موافقم

چندین بار خواستم بخونم ولی چون صحبت وام هایی که از طریق نرم افزارهای گوشی راستش سر در نیاوردم چی به چیه دیگه دنبال نکردم

در مورد تاپیک جدید که دوست مون شرایط اش توضیح داد متصرف شدم

من میخوام شروع کنم تاپیک مدیریت مخارج و درامد و بخونم اشکال نداره نکته های خوبشون و تو تاپیک بذارم؟ ...

به نظر من خوبه تو هر زمینه نکات مثبت گفته بشه، لازم نیست مرتب گفته بشه، هر از گاهی باشه و مطالبی که فکر می‌کنیم کم تر کسی شنیده، همچنین مختصر

سلام ووقت بخیر مدارس امروز مجازی شد خونه بودم پسزم ترکوند خونه رو ها، الانم بردمش حمام خوابید، اون میخوابه انقدر خسته میشم منم دراز میکشم خوابم میبره،ولی عصری میخوام به کشو داره پسرم برای وسایل متفرقه خیلی بهم ریخته اس خروجی هم داره باید بازبینی کنم،از انور کلی لباساش شستم بابد تا کنم کمدش بزارم،ولی خدایی خروجی اونم وقتی وسیله ای به قول شما حلال کردی خیلی حس خوبیه من یه کفشم و دوتا از لباسام دوست داشتم استفاده کردم حداقل  دوسال رفت خروجی،یکی دوتا از لباسهاس خودم و پسرمم دیگه مبخوام این یکی دوهفته استفاده کنم بندازم بره،چه خوب اینجوری خلوت میشه فک کنم همه رو باهم استفاذه میکردم گاهی چندماه یکبارم نوبت یکیشون نبود فقط حجم زیادی لباس،برای پسرمم نگم کوچیک میشد نمی فهمیدم خیلی حس بهتری به خودم دارم انگار  مینیمال بودن واقعا خلاق ترت میکنه و مهارت حل مساله ذو بالا میبره،مثلا من تا فلان وسیله برای غذا نبود از ابن خریدهای انلاین میگرفتم بیارن دم خونه کنترش کلی خوراثی مضر و هدر دادن پولم بود الان میگم با اونایی که دارم درست میکنم اگه واجب بود همسرم میگم سر راهش میگیره اینحوری هم پول خودم الکی خرج نمیشه هم تو یخچال  وسایل اضافی نمیمونه هم شلوغ و خراب بشه.

عالیه من مشتاقم چندباری خوندم وسطش انقدر زیاد بود مطالب گم میکردم..حتما بنویس ماهم استفاده کنیم ممنون