2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617645 بازدید | 14943 پست

[یک‌ بار از دانشجویانم پرسیدم که خلوت چه جا و جایگاهی در زندگی‌شان دارد. یکی از آن‌ها اعتراف کرد دورنمای تنهاماندن چنان آشفته‌اش می‌کند که حتی وقتی باید مقاله‌ای بنویسد، کنار یکی از دوستانش می‌نشیند. دومی گفت اصلاً چرا کسی بخواهد تنها باشد؟]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درد داری سیر رو حلقه کن بذار رو همون لثه هم عفونت رو میکشه بیرون هم دردش اروم میشه فقط اولش میسو ...

دوست خوبم سیر رو امتحان کردم چند وقت پیش هم اینطور شده بودم سیر جواب داد ولی اینبار خیلی سوزوند  الان آب خالی هم نمیتونم بخورم صبح دوباره رفتم دکتر آمپول دگزا نوشت با این که میدونستم خیلی ضرر داره ولی مجبوری زدم الان خدارو شکر یکم بهترم 

سلام دوستان مینی مالیستی🌺امیدوارم حال دل همتون خوب باشه و سلامت باشینحدود 2 هفته ای هست کمردرد دارم ...

منم شدیداً کمر درد داشتم رفتم ام ار ای از سیاتیک و گودی کمر بود دکتر گفت حرکات کششی انجام بدم پیاده روی طولانی مدت هم ممنوعه شما هم اگه کمر دردتون زیاده حتما یه سر دکتر برید شنا و یوگا هم خیلی خوبه یه چسب مخصوص کمر هست داروخونه میفروشن من فلفلی گرفتم اولش میسوزونه ولی خیلی تاثیر داره سعی کن زیاد ب خودت فشار نیاری کار خونه همیشه هست 

دوست خوبم سیر رو امتحان کردم چند وقت پیش هم اینطور شده بودم سیر جواب داد ولی اینبار خیلی سوزوند الا ...

الهی شکر🌹 پس حساس شده همون اویشن هی دم کن بخور که از داخل هم عفونت خشک بشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دیروز بود فکر کنم یکی از دوستان اینجا گفتن سبد پیک نیک برا مواد غذایی نصفه نیمه اینا خوبه امتحان کردم خیلی راضی بودم چون زیاد از سبد استفاده ندارم مخصوصا که هوا خیلی سرد شده بیرون زیاد نمی‌ریم

منم شدیداً کمر درد داشتم رفتم ام ار ای از سیاتیک و گودی کمر بود دکتر گفت حرکات کششی انجام بدم پیاده ...

ممنون از شما و همه دوستانی که راهنمایی کردن

حرکات کششی انجام میدم

نه کار خونه الان فقط ضروریات که غذا هست انجام میدم، اصلا نمیتونم رو پا بایستم، اونم غذاهای راحت چندین بار هم بینش دراز میکشم

ممنون از شما و همه دوستانی که راهنمایی کردنحرکات کششی انجام میدمنه کار خونه الان فقط ضروریات که غذا ...

خوب کاری میکنی عزیزم استراحت بهترین درمان برا کمر درده انشالله زود خوب شین🌹🌱🌿

سلام خداقوت دقیقا منم از دستمال مرطوبها نهایت استفاده رو میبرم 🤣منم میخوام از ماه دیگه پوشک گرفتن ...

یه پستی صبوراجانباز گذاشته بود دقیقا درمورد همین دستمال مرطوبا اول کل خونه رو میکشه بعد مثلا صورتشم پاک میکنه ومیندازه میره

2سال ونیمشه

مینیمالیست

دوستان برای خوشبو کننده سرویش بهداشتی چی خوبه من هرچی میگیرم بوش موندگار نیست؟

من ازاین خوشبو کنندهای هوامیگیرم

جلدشون شبیه شیشه پاک کنه

گاهیم عطری که بوشو دوست نداشته باشیم میزارم برای استفاده داخل سرویس

مینیمالیست

سلام دوستای خوبم❤️

امیدوارم حالتون خوب باشه. من این چند وقت حسابی مشغول کار و درس بودم ولی خاموش میخوندمتون.

امروز با همسر دو تا اتاق خونه رو که اتاق خواب و اتاق مهمان هستن بررسی کردیم. خروجی شد یه گلدون گل که هدیه آورده بودن، یه گیره کت شلوار همسرم و ساعت هوشمندش که با ساعت جدید جایگزین شد. لباسامون رو بررسی کردیم واسه زمستون و تابستون آینده کم و کسر نداریم.

ورودی اصلی این چند وقت هم یه گربه کوچولو بود که از پناهگاه حیوانات به سرپرستی قبول کردیم😍

نیکو صدام کنید❤️

دررابطه بااین پستتون بگم ماهم تقریبااینطور بودین بااقوان درجه یک خودمون ارتباط داشتیم بافامیلای دور ...

عزیزم منم شهر غریبم.

دوست پیدا کردم ولی از دوستم ضربه بدی خوردم.اکثر ادمایی که میشناسم مهاجر هستن.مردم بومی این شهر خیلی خودشیفته هستن اصلا کسی رو جز خودشون قبول ندارن و نگاه بالا به پایینی نسبت به مهاجرا دارن.بخاطر همین با بومی ها نتونستم دوست بشم.

همکارای شوهرم اکثرا سن بالا هستن یا از لحاظ فکری هیچ جوره به هم نمیخوریم.

بخاطر همین تنهام.

فامیل هم دارم تو این شهر ولی متاسفانه یه دیدار دو ساعته از توش چنان حرفایی درمیاد که ترجیح میدم باهاشون رفت و امد نداشته باشم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم منم شهر غریبم.دوست پیدا کردم ولی از دوستم ضربه بدی خوردم.اکثر ادمایی که میشناسم مهاجر هستن.مرد ...

سلام عزيزم

ما هم مدتيه تقريبا مهاجرت كرديم ولى نه بطور كامل، گفتى مردم شهر جديد تون خودشيفته ان، جايى كه ما اومديم هم همينطوره و جالب تر اينكه دوستانى كه قبل مهاجرت تو اين شهر داشتيم مارو يجورايى بلاك كردن 😄 بعضى وقتا به خودم ميگم واقعا من اينجا چه غلطى ميكنم؟ 

ولى تا چشم رو هم بذاريم ميگذره 

من وقتى برنامه هاى تلوزيونى اى كه تو خونه ميديدم رو اينجا دنبال ميكنم حس ميكنم هنوزم تو خونه ام

البته ناگفته نماند به خونه هم آنچنان وابستگى اى نداشتم، فقط براى مبارزه با حس غربت اين كار رو ميكنم 

اگر دوست داشتى بهم بگو كدوم شهر هستى شايد يه جا باشيم!