2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617745 بازدید | 14945 پست

شماهم همینطورین وقتی که مهمون میاد بچهاتون یه کارایی بکنن یایه بهم ریختگی هایی ایجاد کنن که تاچند روز اثرش باشه؟ 

پنجشنبه شب مهمون داشتم وپسر کوچیکم نصف دستمال کاغذی ونصف دستمال مرطوب روبیرون کشید وانداخت زمین😑

منم امروز بانصف دستمال مرطوبها کل خونه رو دستمال کشیدم پریز ها، دربها وچهارچوبها، سرویس خواب، کمدها،یخچال، پای پنجرها انگار یکسال بود که پاک نشده بود 

هنوزم ازدستمالا مونده

درادامه خانه داری 

ازساعت 9تا11کلاس انلاین داشت پسرم که بین استراحتا منم کم کم کارامو میکردم

یکم ظرف ازمهمونی دیشب مونده بود که شستم

ظرفهای توی ماشین رو گذاشتم سرجاش

یه جفت کفش خودم وپسرمو شستم

اینه هارو دستمال کشیدم

درحال ازپوشک گرفتن پسرمم دعاکنین برام خوب پیش برم چون یه غول بزرگه برام وتجربه خوبی ازپسر بزرگم ندارم وهی استرس دارم

مینیمالیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم اتفاقا آویشن دارم الان دم میکنم

اگه درد داری سیر رو حلقه کن بذار رو همون لثه هم عفونت رو میکشه بیرون هم دردش اروم میشه فقط اولش میسوزه تحمل کن 

رب انار هم شنیدم برای عفونت و سلامت لثه خیلی خوبه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شماهم همینطورین وقتی که مهمون میاد بچهاتون یه کارایی بکنن یایه بهم ریختگی هایی ایجاد کنن که تاچند رو ...

سلام خداقوت  دقیقا منم از دستمال مرطوبها نهایت استفاده رو میبرم 🤣منم میخوام از ماه دیگه پوشک گرفتن شروع کنم چندوقتشه پسرتون؟

ممنون عزیزم. ماساژ و بادکش رفتم فعلا موثر نبوده. حجامت بهم نمیسازه

اگر درد کمرتون سیاتیک یا دیسک کر هست از قرص مولوکسیام استفاده کنین مثل آب رو آتیشه من بعضی وقتا حتی نمیتونم پاشم شب یدونه استفاده میکنم صبح خوبه خوب هستم  من وقتی سرما به پاهام بخوره کمرم دیگه راست نمیشه 

بله منم یکی ازعلتهایی که عاشق ارتباطم تنها بودنه بچهامه که متاسفانه توی برادروخواهرامون هیچکدوم هنوز ...

منم بااینکه چهارتا دارم ولی کوچولوم تو خونه اکثرا تنها بازی میکنه

ولی وقتی هم سن و سالهاشو تو مهمونیا میبینه یا کسی میاد خونمون خیلی خوشحال و راضیه، بیشتر بچه ها اسباب بازیاشونو میارن و باهم بازی میکنن بعد مهمونیم اسباب بازیاشونو جدا میکنن و با خودشون میبرن خیلی وقتا اسباب بازیاش به خاطر زیاد بازی کردن باهاشون میشکنه و میره خروجی، پسرمم با اون تعداد اسباب بازی که نداره بازی میکنه این منو خیلی خوشحال میکنه

دوستتون دارم 💕

سبزی خوردن ریختم تو کیسه پارچه ای بعد گذاشتم تو نایلون درش گره زدم تر وتازه مونده بود بعد از ۷ روز امروز شاهی اش زرد شده بود.

دخترم الان دستشویی کوچیک وبزرگ اش میگه گاهی خطا میده.

تو مرحله اول فقط تو خونه وتو بیداری پوشک نداره

وقت خواب وزمانی که بیرون از خونه هستیم پوشک داره

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خروجی:یه شیشه مربا داشتیم که خورده نمیشد یکی از آشناها خوشش اومد منم از فرصت استفاده کردم مربا رو آو ...

عزیزم.سماق سابیده شده رو تو آب جوش حل کنید و غرغره کنید.سرکه ی سیب خونگی رو با یک لیوان آب مخلوط کنید اینم غرغره کنید.خیلی خوبه.

سلام خانما امیدوارم حال همگی تون خوب باشه. یه راهنمایی میخواستم اگر خود شما یا اطرافیان شما کلاس خی ...

هرکاری نیاز داره یه مدت شاگردی کنی ،بنظرم یه مدت برو یه مزون یا خیاط خونه کار کن ،اینجوری هم نیاز نیست اولش هزینه کنی ،هم به پولی هم دستت میاد که با توجه به شرایطت بهتره 

اگر درد کمرتون سیاتیک یا دیسک کر هست از قرص مولوکسیام استفاده کنین مثل آب رو آتیشه من بعضی وقتا حتی ...

اون مشکل هم دارم ولی این دفعه محل درد فرق میکنه، هرچند 1/2 روز درد جا به جا میشه

البته این قرص و الالتریت هم خوردم بی اثر بود. ضمن این که  از یه سری پماد و روغن هم استفاده کردم

[یک‌ بار از دانشجویانم پرسیدم که خلوت چه جا و جایگاهی در زندگی‌شان دارد. یکی از آن‌ها اعتراف کرد دورنمای تنهاماندن چنان آشفته‌اش می‌کند که حتی وقتی باید مقاله‌ای بنویسد، کنار یکی از دوستانش می‌نشیند. دومی گفت اصلاً چرا کسی بخواهد تنها باشد؟]