2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617888 بازدید | 14945 پست

سلام به دوستان مینیمالیست.

من فرصت نکردم همه پیام هارو درباره پست گذاشتن بخونم،از هرصفحه یکی دوتا خوندم

به نظرم گزارشات روزانه خیلی کمک کننده هستن هرچتد اعضای جدید اضافه نشن بازم باعث انگیزه و ایده گرفتن میشن.

خروجی های امروز،من موقع مرتب کردن خونه هر اسباب بازی ای که شکسته باشه یا ناقص باشه میندازم دور.

چند روز پیش اتاق خواب رو تمیز کردم به اندازه یه نایلون کوچیک تکه های اسباب بازی ریختم دور.

هنوز کلللللی دیگه هست باید یواش یواش دور بریزن که به چشم نیاد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

چندروز پیش یه مطلبی توی اینستا خوندم خواستم نظرتون روبدونم درموردش

متن دقیقش رو یادم نیست ولی چکیده اش این بود که میگفت مینیمالیستی باعث شده ازهنر دور بشیم ازرنگ ولعاب به سمت رنگهای خنثی بریم

میگفت یه صنعتی اومده به اسم مینیمال چون وسایلش وصنعتش نقش ونگار خاصی نداشتن ارزون تر بودن دیگه این مینیمال روکرده یه سبک وگرونترم میفروشتش

تاحدودی راست میگفت بنظر من

خودم هیچوقت این خونه های خلوت خلوت مینیمال رو نمیپسندم چندتیکه وسیله دکوری یافرش رنگ ورو دار رو دوست دارم

فرش هم خریدم دوست داشتم طرح دسنبافت وگل ورنگ ورو داشته باشه تامدلای جدید تر

مثلا عاشق ظروف میناکاری وقلم زنی ومنبت کاریم

اینا که هنرهای اصیل ایرانیمونن دوست ندارم بامینیمال بودن ازشون فاصله بگیرم

البته اینجا خدارو شکر همگی حد تعادل رو داریم

نظر شما چیه دوستان؟

مینیمالیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندروز پیش یه مطلبی توی اینستا خوندم خواستم نظرتون روبدونم درموردشمتن دقیقش رو یادم نیست ولی چکیده ا ...

منم با نظر شما موافقم و البته خوب سلایق متفاوت. البته آدم وقتی میاد تو این مسیر تا حدی نظرش تغییر میکنه، یا برعکس وقتی نظرش عوض میشه میاد سمت مینی مالیستی بودن

چندروز پیش یه مطلبی توی اینستا خوندم خواستم نظرتون روبدونم درموردشمتن دقیقش رو یادم نیست ولی چکیده ا ...

منم رنگها رو دوست دارم و توی خونمون رنگهای مورد علاقه مو استفاده کردم.

رنگ و لعاب روی روحیه تاثیر داره .

هر شخصی به نظرم سبک خودشو باید اجرا کنه و تا حدودی رفع نیاز بشه که سریع دلزده و خسته نشه

مبلمان من قرمز اناری هست و همه میگفتن زود خسته میشی... الان ۹ ساله که عاشقشون هستم ...

فقط سعی میکنم چیزهایی که مدتها استفاده نشده از خونه خارج کنم ...و سبک بشم برای اسباب کشی بعدی

عزیزم من مثل اینکه منظورمو درست نرسوندم وگرنه منظورم بود یه تاپیک فقط کلیات مینیمالیستی یه تاپیک مثل ...

از پشت گوشی رسوندن و درک کردن منظور سخته قشنگم🥰

در هر صورت هممون اینجاییم تا یه زندگی بهتر با دوستانی که باهاشون به اصطلاح هم فاز هستیم ،داشته باشیم

موفق باشی✨

اتفاقا مینینال اصلا این نیست که وسایلای خونه که پر زرق و برقن ی نمونش مثل لوازم سنتی و عتیقه رو بدیم بره و خونه رو بی روح بکنیم مینیمالیستی یعنی وسایلی که لازم نداریم و ظاهر خونه رو زشت و شلوغ میکنن رو رها کنیم

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است