2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617605 بازدید | 14943 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارتباطات ما خیلی مینیماله. معیارمون برای روابط همسو بودنه نه رابطه نسبی یا سببی.

ما فقط با خانواده‌هامون و یه گروه دوستانه رفت و آمد داریم.

با فامیل خیلی خوبیم و با کسی اختلاف نداریم و به هم احترام میذاریم. تو عروسی و عزا و مریضی و ... به هم محبت داریم. گاهی هم تو مهمونیا به دعوت پدر و مادرمون میبینیم همو.

ولی رفت و آمد یا تماس نداریم حتی تو اینستا.

حالا دلیلش چیه؟ ما هر دو تو خانواده‌هایی بزرگ شدیم که اولویتشون حفظ روابط فامیلی بوده حتی به قیمت ناراحت شدن یکی از اعضای خانواده. واسه همین بعد از ازدواج تصمیم گرفتیم آدمای اطرافمون رو خیلی گزینش شده و با وسواس انتخاب کنیم. که نتیجه شد همین تعداد اندک ولی مفید.

ارتباطات قوی خیلی رو سلامت و کیفیت زندگی و طول عمر تاثیر میذاره و باید حتما یه دایره امن از روابط باکیفیت بسازی ولی نه صرفا با فامیل. با هرکی که باهاش حس بهتری میگیری. گاهی بخاطر سلامت روان خودت حتی مجبوری تو رابطه‌ت با پدر و مادرت هم تجدید نظر کنی.

Use things , Love people

سما جون من تیر خوردم 🥲🤣

ورودی 🛍️
🎈سرم پوستی
🎈پد لاک پاکن بلاخره جایگزین شد

خروجی 🗑️ 

🎈اسپری خوشبو کننده هوا تموم شد/جایگزین تو خونه داریم
🎈یدونه مداد تراش نخورده که موهام رو باهاش میبستم، شکست
🎈قطره چشم تاریخ گذشته
🎈یه باتری که تموم شده

🎈یه روغن گیاهی که استفاده کردم تموم شد

🎈شیشه ادکلن خالی مادرم
🎈چندتا آموزش گلدوزی که حالاحالاها به کارم نمیاد و چندتا رسپی غذا که حذف شد (توی کامنت ها حتما تجربه های بقیه رو بخونید . من یدونه دستور شیرینی سیو کرده بودم رفتم تو کامنت ها چندنفر درست کرده بودن میگفتن خیلی بد شده! بعد چند ماه اون پست از ذخایر اینستام پاک شد😑) 

🎈به گالریم هم سرو سامون دادم چندتا عکس و کلیپ حذف شدن 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من هیچوقت از تخفیفات بلک فرایدی استفاده نکردم.

تو ایران تورم بالاست، واردات محصولات خارجی نداریم، هزینه تولید محصول داخلی هم هر روز داره بالاتر میره. پس منطقی نیست کسی بخواد جنسی رو که هر روز براش سودآورتره با قیمت پایین‌تر بده. با همین پیش‌فرض کلاهبرداری در نظر میگیرمش که وسوسه نشم.

Use things , Love people

یه چیز جالب بگم خواب دیدم استادم می‌گفت چرا مقاله را ننوشتی🤣

بنویس و خودتو خلاص کن

چرا بیرون نمیدی بنویسن؟😬

من دوماه قبل یه مقاله رو با سه نفردیگه شریک شدم و نفری پونصد هزینش شد

حتی پایان نامه هم شش دادم بیرون نوشتن🤭

(یکسال و نیم قبل البته)

👑🌾

دیروز رفتیم بیرون و ورودی هامون شد

رایزر که برای کنار گاز گرفتم روغن ریز و ی بانکه رو روش گذاشتم

ی سبد کوچیک  گرفتم.سبد داشتم ولی از این مدلا خیلی وقت بود خوشم میومد و دیگه گرفتم..حتی برای ماشین و پیک نیک هم استفاده نکنم میتونم توی کابینت بزارم و مواد غذایی اضافه رو بزارم توش

ی تاپ و  تیشرت گرفتم برای خودم

خروجی:

یکی از شیشه بزرگای ترشی و خیارشور شکست:/

منم هیچوقت تو بلک فرایدی خرید نکردم.این خریدای دیشبمم تو تخفیف نبودن..اصلا مغازه هاشون تخفیف بلک فرایدی نذاشته بود

من از بلک فرلیدی از خانومی 

ژل شستشوی صورت

ضد افتاب 

کرم مرطوب کننده ومیسلارواتر و ... خریدم حدود ۲۵۰۰ که ۶۴۰ رو اادم بقیه سه قسطه

دبیا خرید چون اعتبار اسنپ پی ده تومن شد و قسطی بود و از هنون برندهایی خرید کردم که قبلا استفادا کردم ولی ۷۵۰۰ از اعتبارم مونده میخواستم پارسیان بردارم ولی دیدم قیمت ها خیلی گرونه بی خیال شدم

هر وقت ماگ میبینم یا هدیه میگیرم یاد شما می افتم😄

همه اطرافیانم همینو میگن حتی برام عکس از مغازه هایی که ماگ دارن میفرستن😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوستان در مورد دایره روابط تون صحبت می کنیداز مزایای ومعایب رفت وامدمن احساس می کنم معاشرت دردسرای خ ...

شادی جان من خیلی فکرم درگیر این نوضوع هستش.

وقتی بچه بودیم به خاطر یه سری مسائل پدر و مادرم با هیچ کس رفت و امد نداشتن،طبیعتا ما خیلی اداب معاشرت بلد نبودیم

من خیلی چیزارو بعد از ازدواجم یاد گرفتم.

از طرفی خانواده شوهرم خیلی معاشرتی بودن خیلی خیلی خونه هم میرفتن،این باعث شد خیلی تنش ها بینشون ایجاد بشه.الان خیلی ساله مثل قبل رابطه انچنانی بینشون نیست

من دوست دارم با کسی غیر از فامیل رفت و امد کنم که اونچه که من یاد نگرفتم تو بچگی،پسرام یاد بگیرن،متاسفانه خیلی سختگیرم هنوز از بین همکارای شوهرم کسی رو پیدا نکردم که شخصیتش به من بخوره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ارتباطات ما خیلی مینیماله. معیارمون برای روابط همسو بودنه نه رابطه نسبی یا سببی.ما فقط با خانواده‌ها ...

چقد باهاتون موافقم ماهم ارتباطمون خیلی مینیماله یکی دونفر هست که بنظرم نباید رفت وآمد کرد باید کم کم کنار بذارمشون تا ناراحتی پیش نیاد .

💪من اومدم با کلی خروجی از خونه مادرم ۱۰روز اونجا بودم

و حسابی پاکسازی کردم

یه خونه تکونی درست حسابی کردم چون از عیدنوروز تا الان اینجور تمییز نشده بود

🌷خروجیا:یه میزتلویزیون کهنه قدیمی که تو انبار بود و آت  و اشغال میزاشتن  برداشتم دیدم نصفشون دور ریختنی بودن یه سبد هم از ضروریات بودن 

🌷کلی ظروف دبه و قوطی و ...برای جا اودویه و برای دارچین و از این چیزها  داشت همش قاطی میکرد  همه رو منتقل کردم داخل شیشه ترشیهایی که برچسبهاشون کندم و همه یکدست شدن و عشق کرد 😁اصلانیازبه نوشتن برچسب نداشتن چون دیده میشدن

🌷گل مصنوعی از این درشتهایی که گوشه خونه میزارن ۲۰سال پیش

وچنتا قاب الکی بدرد نخور قدیمی بلاخره راضی شد بندازه 

🌷پرده ها و جلدبالشت وجلد کناره هایی که داشت شستم و کابینتها رو برق انداختم  با اسپره جوش شیرین سیف عالی بود تجربه خوبی بود 

🌷فرشها هم میخواستم زنگ بزنم بیان ببرن بشورن مادرم ترسید که چند روز نیارن  و بد حساسه و استرسی موند بر عید 

دلشاد هستم...💍