2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 618938 بازدید | 14961 پست
لیوانا رو رد کن چون خطرناکه ممکنه لب‌ها رو زخم کنه ولی بشقابا رو اگه نو هستن و به اندازه کافی استفاد ...

اتفاقا سه تا فنحون و لیوان شربت خوری لب پرشده طوریکه بازم قابل استفادس ولی دم دستی نیست ، مال مهمونه و همون دفعه اول دوم لب پر شدن

مال جهازمه

برای همون دودل بودم سوال پرسیدم ازدوستان

👑🌾

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا سه تا فنحون و لیوان شربت خوری لب پرشده طوریکه بازم قابل استفادس ولی دم دستی نیست ، مال مهمونه ...

عزیزم واسه مهمونی که اصلا خوب نیست . اگه خیلی حیفت میاد که دور بریزی بزار دم دست حداقل استفاده بشه و  زودتر بشکنه . سرویسها هم. خب اره ناقص میشن . دیگه ظرف چینی و شیشه ای زود می شکنه. من ظرفهایی که از بلور کاوه داشتم همه توی ماشین ظرفشویی بخاطر حرارت آب  لب پر شدن . دیگه حواسم هست مارکهای بهتر بگیرم . مثلاً لومینارک یا حتی  بلینک مکس  که ساخت چینه اما خیلی شفاف و در عین حال محکمه قیمتشم مناسبه. در حد ۳۰۰ ۴۰۰ تومنه هر دست . تا آخرین باری که قیمت کردم .من الان یه دونه کاسه و یه دونه بشقاب لب پر دارم  ولی چون خودم و دخترام دست به شکستنمون خوبه گذاشتم دم دستی تا اجلش برسه😅

سلام خانما امیدوارم حال همگی تون خوب باشه. یه راهنمایی میخواستم اگر خود شما یا اطرافیان شما کلاس خی ...

عزیزم من ۱۲ سال پیش یه دوره سه ماهه تابستون   رفتم کلاس خیاطی . مدرکشم نگرفتم چون امتحان ندادم . اما خب در حد خودم کارم راه افتاد . توی همون کلاس ما خانمی بود از اول  بخاطر کسب درآمد اومده بود چون مجرد بود و پدرشون هم فوت شده بود  . پارچه ها هم  اکثرا از زن داداشش بود تا راه افتاد  . بعدشم از بقیه فامیل و همشهری هاش سفارش می‌گرفت . دیگه همش  بستگی به خودتون داره . ولی جدا از اون اگه همسرتون یه مهارت خاص مثل برقکاری لوله کشی کناف کاری یا این قبیل کارها یاد بگیرن بهتر میتونن درآمد کسب کنن.

در هر حال امیدوارم راهی توی زندگیتون باز بشه و به درآمد عالی برسید ♥️

انشاا...گره از مشکلات همه باز بشه

من روزم با روتین خونه داری شستن لباس ها 

جارو 

ومرتب کردن یخچال و

مرتب کردن لباس ها تا اینجا ادامه پیدا کرده

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ظروف لب پر رو یکم سمباده بکشید نرم میشه فقط برای مهمون استفاده نکنید نمای قشنگی نداره 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام.

خردجی این هفته دوتا لیوان ابخوری یکیش لبپر بود دادم شوهرم ببره سرکارش.یدونه هم دادم به خواهرم چون از مدلش خوشش می اومد.

دیروز تولد شوهرمم بود خیلی فکر کردم کادو چی بدم بهش،کلا اهل استفاده از وسایل نیست.یعنی لباس یا عطر یا هرچیزیخریدم تاحالا استفاده نمیکنه.واسش یه دسته گل طبیعی خریدم.

کیک هم خونه ما خیلی خورده نمیشه خودم چیز کیک درست کردم خیلی مورد استقبال شد

خروجی دیگه چند تا از پاک کن های پسرم دادم به خواهرزاده م.

درحال حاضر با اینکه پسرم هیچ مشقی نمینویسه ۸ تا دفتر مشق و دوتا دفتر نقاشی ۱۰ تا مداد مشکی ۴ تا تراش و یه بسته مداد رنگی داره.که همش هدیه هست.انشالله سال بعد استفاده میکنه اگر به خودم بود دلم میخواست هیچکدوم نباشن.

ورودی هم برای شاد کردن دل خودم ۲ تا ماگ گرفتم💅😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ان شاءالله همسرتون خیلی زود به درآمد برسند سوره واقعه رو هر شب بخون الان که شما گفتید یادم اومد خودم ...

میخونم هرشب. از جنگ به این ور کلا بیکاره. یه بچه بیمار هم دارم. انقد قرض کردیم دیگ جا نداره.  ممنونم بابت همدلی ت....دعامون کن. الهی گره از کار همه باز بشه بعدش ما❤️

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
عزیزم من ۱۲ سال پیش یه دوره سه ماهه تابستون رفتم کلاس خیاطی . مدرکشم نگرفتم چون امتحان ندادم . اما ...

دقیقا. همسرم همه این مهارت ها رو بلده جز لوله کشی.  الان اسنپ موتور میره ولی اصلا دخل و خرج باهم نمیخونه.   ممنون بابت وقتی ک گذاشتید ❤️🌺

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

دوستان در مورد دایره روابط تون صحبت می کنید

از مزایای ومعایب رفت وامد

من احساس می کنم معاشرت دردسرای خودش داره زمان قدیم وجدید هم نداره.

از طرفی نمی دونم روابط اجتماعی ومهارت ها در بستر جامعه شکل می گیرهیا نه

گاهی فکر می کنم تو دنیای خودم راحترم

گاهی حس می کنم چون قبل از ازدواج روابط خیلی محدودی داشتم خیلی از مهارت ونکته های زندکی یاد نگرفتم.

تو این دوراهی موندم.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈