2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617782 بازدید | 14945 پست
دوستان در مورد دایره روابط تون صحبت می کنیداز مزایای ومعایب رفت وامدمن احساس می کنم معاشرت دردسرای خ ...

من تنها جایی که میرم خونه پدرمه. معمولاً بیست روز یک بار میرم و تصمیم گرفتم کمترش کنم. ارتباطات محیط کار واقعا برام کافیه و بیشتر از این وقت ندارم. 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

دقیقا. همسرم همه این مهارت ها رو بلده جز لوله کشی. الان اسنپ موتور میره ولی اصلا دخل و خرج باهم نمی ...

عزیزم میدونم پول درآوردن خیلی سخت شده ما هم بخاطر همین مجبور شدیم غربت رو انتخاب کنیم .امید به خدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان در مورد دایره روابط تون صحبت می کنیداز مزایای ومعایب رفت وامدمن احساس می کنم معاشرت دردسرای خ ...

من چون یکم درونگرام دوست دارم با خانوادم وقت بگذرونم و تجربه اطرافیانم رو دیدم که با معاشرت با افراد زیاد دچار مشغله فکری فراوون در نتیجه دچار بیماری روحی شدن! 

ولی تو فضای مجازی با افراد زیادی معاشرت دارم که این فوق العاده رو یادگیریم اثر داشته و تجربه ام سر همین بالا رفته .انقدر که از اینجا یاد گرفتم از مادر و اطرافیانم یاد نگرفتم😊

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من چون یکم درونگرام دوست دارم با خانوادم وقت بگذرونم و تجربه اطرافیانم رو دیدم که با معاشرت با افراد ...

دقیقا منم آموخته هام اینجا بیشتر بوده

مثلا سر نازایی ام در دنیای ولقعی بیشتر کنجکاوی وزخم زبون بود

ولی تو شبکه های اجتماعی دوستای خوبی داشتم که خدا خیرشون بده فقط راهنمایی های درست

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خروجیها: یه کفی کتری برقی اضافه، چند سال منتظر بودم یکی از اینا خراب بشه اون جایگزین بشه ولی خب نشد. 

یه کلاه که به پسرم نمیومد جای مشخصی هم نداشت هر بار از یه کمد به یه کمد دیگه جا به جا میشد تا بالاخره انداختمش. 

یه جامدادی فلزی، معلم پسرم گفت حتما باید جامدادی پارچه ای باشه. 

اسباب بازی شکسته

ورودی ها: دو تا پیراهن برای پسر کوچیکم همسرم گرفت که یکی دو سایز بزرگند و باید بذارم برای سال بعدش. 

باید برای پسر بزرگم خرید میکرد نه کوچیکه. 

یه بالشت همسرم برای خودش گرفت گفت بقیه راحت نیستند.

الان ۱۵ تا بالشت دارم غیر از کوچیکها.😕

شادی جان 

منم احساس میکنم تو اجتماع چیزهای بیشتری با تجربه کردن یاد میگیرم. ولی گاهی تحمل رفتار و گفتار بقیه برام سخته و آرامشم رو به هم میزنه.  با افراد نزدیک خانواده روابط صمیمانه برام دردسرساز میشه.  با همسایه ها هم همین طوره هم چند تا نکته ی مثبت ازشون یاد میگیرم و هم میبینم ممکنه مشکل پیش بیاد.

فکر کنم بهترین نسخه برای من دوری و دوستی باشه، روابط محدود با آدمهای محدود‌.

با هیچکس حتی با مادرم نباید زیاد صمیمی باشم. باید مرزهای خودم رو داشته باشم و از هیچ‌کس نباید توقع داشته باشم. 

خروجیها: یه کفی کتری برقی اضافه، چند سال منتظر بودم یکی از اینا خراب بشه اون جایگزین بشه ولی خب نشد. ...

تجربه ثابت کرده یه وسیله ی اضافی که میذاری بیرون به طرز عجیبی چند وقت بعد بهش احتیاج پیدا میکنی !

به نظرم کفی کتری برقی رو همچنان نگه دار 

کلا چیزایی که بعدا باید جایگزین وسایلمون بشه رو نگه داریم بهتره هم از نظر اقتصادی هم از نظر کیفیتی .تو بازار جنس های خوب کم پیدا میشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تجربه ثابت کرده یه وسیله ی اضافی که میذاری بیرون به طرز عجیبی چند وقت بعد بهش احتیاج پیدا میکنی !به ...

عزیزم چند ساله مدام از این خونه به اون خونه جا به جاش کردم.  الان ده ساله من دارم از یه کتری برقی استفاده میکنم یکی هم مال جهیزیه ام هست که هنوز در نیاوردم. 

بعد که اینا خراب شدند باز یه کتری استیل معمولی دارم دیگه همونو میذارم رو دست. 

انقدر خونه و کمدها کوچیکه و سریع به هم می‌ریزند که دیگه باید به هر حال یه چیزایی رو بذارم بیرون بعد من گزارش ورودیها رو هم کامل نمینویسم با اینکه چندان اهل خرید نیستم ولی خب به شکل هدیه و خرید همسرم و ...مدام وسیله ها و کار من بیشتر میشه. 

میخونم هرشب. از جنگ به این ور کلا بیکاره. یه بچه بیمار هم دارم. انقد قرض کردیم دیگ جا نداره. ممنونم ...

عزیزم خیاطی هم پرهزینه‌س هم دیربازده. با بچه هم واقعا سخته.

من سن و شرایط بچه‌تون رو نمیدونم ولی اگه خیلی کوچیکه یا به مراقبت نیاز داره دنبال کاری باشین که بتونین بچه رو با خودتون ببرین سر کار مثل مربی مهد یا خانه بازی. وگرنه هرچی در میارین باید واسه نگهداری بچه هزینه کنین.

یا با همسرتون کارای شیفت مخالف بردارین. معمولا اسنپ موتور کارش روزاست که مغازه‌ها فعالن. شما میتونید صندوقدار رستوران بشید که همسرتون شب خونه باشن از بچه نگهداری کنن.

همسرتون هم اون ساعت‌هایی که سرویس ندارن میتونن برن جاهای شلوغ مسافر بزنن. اگه تهران هستین که خیلی رایجه.

فقط رو در بایسی رو بذارید کنار نذارید هزینه بهتون تحمیل بشه و از هر درآمدی هرچند کوچیک استقبال کنید.

امیدوارم به سلامت از این بحران عبور کنید.🙏🌱

Use things , Love people

عزیزم چند ساله مدام از این خونه به اون خونه جا به جاش کردم. الان ده ساله من دارم از یه کتری برقی اس ...

هر جور صلاح میدونی عزیزم ♥️ پس جایگزین داری براش بذار خروجی 😘

سلام دوستان 

خروجی ها کاسه دخترم که لب پر شده

و دو تا لباس زیر بالاتنه 

در مورد لباس اداری محل کارم هر سال  برامون فرم تهیه میکنه انصافا جنس خوب 

من دو تا فرم مشکی

یه سورمه ای راه راه سفید

یه طوسی ساده

یه ذغالی راه راه

که امسال که پول بدن احتمالا سورمه ای راه راه را خروجی بذارم و یه مانتو شلوار سورمه ای ساده بخرم

کیف و کفش رو خودم میخرم 

نیم بوت عسلی چرم رو تابستون تو اف خریدم 

قراره با کادوی روز زن محل کارم یه کیف چرم مشکی  برلی سرکار بخرم

هر دو روز  یه مانتو میپوشم بعد لباسشویی میشورم و اتو میکنم  و دو ماه یبار بعد شستشو میدم اتوشویی برام فقط اتو بزنه