2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 560408 بازدید | 13488 پست

روی دیوار هال فقط یک ساعت زدم 

تمایلی برای زدن تابلو فرش ندارم 

اگر زمانی بخوام تابلو بزنم دلم تابلو ۴ قل میخواد که فعلا بودجه برای خریدش نداریم 

پرده خونم همچنین حریر ساده هست که هیچ کناره ای نداره و گنجه در گوشه آن قرار داره 

خونه جدید هم سرامیک و آشپزخانه و ورودی منزل و دم درب حمام و یک اتاق فرش لازم دارند 

که خواهرم میگه مستاجری فرش نخر پولتو جمع کن 

یک سری لباس از سمت کسی هدیه گرفتم برای بچم که بیکیفیت و ... حتی ۳ مورد اصلا اندازه بچم نبودند 

دلم میخواست به بچه خودشون هدیه بدم (همان ها رو به خودشون برگردونم ) خواهرم میگه نه زشته 

شخصیت ما در حد اون ها نیست 

مشاورم هم گفته نگه دار ، روزی که به همسرت گفتند ما فلان لباس کادو دادیم 

بیار نشان بده که این بود 

به این دو دلیل همچنان دارم با خودم از هر خونه ای به خونه بعد میبرم 

اوایل خواستم بندازم بیرون 

همسرم اجازه نداد 

حالا میگه بنداز بره ، من حقیقتا لج کردم گفتم هر بار که اسباب کشی کردیم با جمع اوری و دیدنش حالم خراب شد و خاطرات بد جلوی چشمم اومد پس فعلا نگه میدارم 

در مورد لباس من همیشه با کیفیت ترین و شده گران قیمت بوده خریدم اما کم 

اهل انباشتگی لباس ارزان قیمت نیستم که چون ارزان داد بخرم 

همیشه در صورت لزوم خریداری شده 

فقط روسری و شال زیاد دارم که همه با کیفیت و زیبا هستند و از مد نرفتند 

مگر مهمانی خاصی باشه استفاده بشه 

بنطر شما بزارم خروجی و جدید تهیه کنم 

سلام و صبح بخیرمرسی از دوستان برای پاسخ چندتا سوال دارم من چون علاقه به ماکسیمال داشتم متأسفانه وسای ...

تابلو فرش رو بفروش 

گلدان مصنوعی رو مدتی بی خیال شو و اسمی ازش نبر... بعد از مدتی بلایی سرش میاد از علم غیب 😅

کتابهای دانشگاه رو رد کن یا بفروش ... بخوای ادامه تحصیل بدی کتاب دوره جدید نیاز داری نه قبلی ها... مطلبی هم فراموش کرده باشی اینترنت کمک میکنه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی دیوار هال فقط یک ساعت زدم تمایلی برای زدن تابلو فرش ندارم اگر زمانی بخوام تابلو بزنم دلم تابلو ۴ ...

مشاور گفت نگه دار؟ چه جالب 

حالا خیلی‌هاشون میگن چیزی که اذیتت میکنه یا ناراحت... از خودت و خونه دور کن

روی دیوار هال فقط یک ساعت زدم تمایلی برای زدن تابلو فرش ندارم اگر زمانی بخوام تابلو بزنم دلم تابلو ۴ ...

لباسها رو جمع کن و به همون کسی که بهت هدیه داده بگو که لباس‌های بچه ام نو مونده ... بدم بهت استفاده کنی واسه بچه ات ؟

خداقوت به همگی مخصوصا هیدواجان که کارهای خونه مادرشون هم مدیریت میکنن و یه خونه تکونی حسابیه برای خ ...

منم خیلی کمالگرام.یعنی دیگه دوساله توان ندارم هیچ‌کار کنم بست روز پیش خونه تکونی اساسی کردم هیچ انباشتگی ندارم و نداشتم 

از بچگی مینی‌مالیست بودم🤭  یعنی الان دوباره می‌خوام کابینتا رو نگاه کنم دوباره بچینیم . خداییش تمیزه خیلی

از طرفی خونه بهم ریختست . نمیدونم چرا این جوری هستم من🤕

شبتون خوشهیدواجانم انشالله مادرتون هرچه زودتر حالشون خوب خوب شه ولذت ببرن ازاین رفع انباشتگی که براش ...

ممنونم تابناک جان 

دیگه طفلک مامانم منو اینجوری پذیرفته چیزی نمیگه 

قبلنا مقاومت میکرد منم اصرار نمیکردم 

الان میگه بریز بره مادر اشکال نداره 

خونم که شلوغ باشه کمتر میای اینجا، ولی بهت اجازه بدم هرچی لازم ندارمو بریزی دور بیشتر میبینمت

دلم سوخت

توجه کردم دیدم ناخوداگاه همچین کاری میکردم 

دوستتون دارم 💕

عزیزم چرا انقد خودتو عذاب میدی. بنداز بره.

مادر همسرم پارسال از ترکیه برای من دو تا لباس بی کیفیت اورد. هر موقع نگاش میکردم حالم بد میشد. آخرش ی روز کف خونه رو باهاشون تمیز کردم گذاشتم خروجی. سعی کنید به خاطر آرامش خودتون نفرت رو از درونتون حذف کنید.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

منم خیلی کمالگرام.یعنی دیگه دوساله توان ندارم هیچ‌کار کنم بست روز پیش خونه تکونی اساسی کردم هیچ انبا ...

طبیعیه 

میشه مینیمالیست باشی ولی خونه بهم ریخته باشه 

همون وسایل کمم ریخت و پاش باشه 

ریشه این ریخت و پاش رو پیدا کن

دوستتون دارم 💕

سلام و صبح بخیرمرسی از دوستان برای پاسخ چندتا سوال دارم من چون علاقه به ماکسیمال داشتم متأسفانه وسای ...

من باشم همرو میزارم خروجی 

البته شما باید با توجه به شرایط تصمیم بگیرید.

مثلاً من رنگ تیره دوست ندارم. سطل زباله دوران مجردی همسرم کاملا نو بود ولی چون من عاشق رنگ سفیدم بعد از دو سال سطل طوسی رو دادم به کسی و سفید خریدم. یا آباژور مشکی رومیزی رو اول گذاشتم بالای کمد دیواری و چند وقت پیش گذاشتم خروجی. ی آباژور ایستاده هم هست ولی فعلا زمان لازم دارم.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

امروز سروبس بهداشتی و حمام خونه مادرم تمیز و مرتب کردم 

خروجی نداشت این قسمت ها 

فرشها رو قالیشویی اورد و پهن کردیم

یه اتاق بالا(از تو هال ۶تا پله میخوره) که کمد دیواری نداره تابلو قدیمی(از بچگی یادمه اینو داشتیم!) به دیوار بود مادرم گفت اینو بذار سر کوچه کسی لازم داره برداره دیگه خسته شدم ازش 😇

یه میز اتو همیشه کنار اتاق بود چون داداشم مرتب ازش استفاده میکرد امروز اونو گذاشتم تو کمد دیواری اتاق دیگه تا اگه مادرم خواست استفاده کنه از پله ها بالا و پایین نکنه (داداشم دیگه ازدواج کرده رفته خونه خودش) 

الان این اتاق فقط یه ساعت، یه فرش و دوتا پشتی و یه بالش و یه کناره توش قرار داره 

هرکی بیاد اینجا، برای استراحت و خوابیدن و شیر دادن به بچه میاد تو این اتاق. گاهیم بچه ها وقتی همه جمع باشن میان اینجا بازی میکنن. 

دوستتون دارم 💕

منم خیلی کمالگرام.یعنی دیگه دوساله توان ندارم هیچ‌کار کنم بست روز پیش خونه تکونی اساسی کردم هیچ انبا ...

شاید بخاطراینه اعضای خونه هرچیوبرمیدارن نمیزارن سرجاش یاخودتون ببینین مثلا چیزی ازکابینت برمیدارین دوباره دقیقا بزارین سرجاش

لطفالایک نکنین. 
عزیزم پاهای خیستو بکش ب پشت اون یکی پات با شلوارت خشک کن بعد وضو بگیر . اگ شلوارکم پات باشه بازم میش ...

عه چه روش خوبی 😍

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام دوست عزیز اول وسایلی رو که تردیدی برای خروجی گذاشتنشون نداری رو رد کن بعدا برای بقیه راحت تر میتونی تصمیم گیری کنی 

پولاتم جمع کن و هدف رو بذار رو خرید همون جلو مبلی ها

تا میتونی خروجی هاتو بفروش که پول اونا جور بشه اینجوری به خودتم خیلی انگیزه میده

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰