2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 561211 بازدید | 13521 پست
مشاور گفت نگه دار؟ چه جالب حالا خیلی‌هاشون میگن چیزی که اذیتت میکنه یا ناراحت... از خودت و خونه دور ...

به نظرم مشاور اشتباه کرده

چرا ما باید برای ثابت کردن خودمون به یه شخص بیخودی  انقدر تو زحمت بیوفتیم؟ 

من باشم اون و میدم نیازمند یا اگه خیلی بد باشه میذارم کنار زباله ها طرف که زبونش دراز شد رک میگم انقدر بی کیفیت بود که گذاشتم کنار زباله ! 

حالا از زاویه دیگه ببینیم     زهرا جون چند سال به امید بحث کردن با اون شخص لباس رو نگه میداره یا بحث میشه یا نمیشه( من که میگم اتفاق میوفته و قانون جذب کار میکنه) بعد این لباس ها رو نشون میده میگه نگاه کن چه لباس بی کیفیتی گرفتی !!!! اون شخص جواب میده لیاقت ندارید یا چه میدونم شما کلاس میذارید و ماها همینارو میپوشیم و بحث بالاتر میگیره 

هیچ موقع اون شخص شرمنده نمیشه! میگه بلاخره برای همین لباس بی کیفیت هم هزینه کردم

زهرا جون قانع شدی بذاری خروجی یا بیشتر توضیح بدم؟😂😂😂

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخاطراینه اعضای خونه هرچیوبرمیدارن نمیزارن سرجاش یاخودتون ببینین مثلا چیزی ازکابینت برمیدارین د ...

دقیقا  همینطوره همسر وپسرام اصلا نظم ندارن خیلی تلاش کردم یادشون بدم ولی شلختگی تو ذاتشون هست خودم هر چی رو سرجاش می‌زارم.ولی گاهی اوقات لباسهای خشک شده رو حوصله نمیکنم جمع کنم  حتی حال ندارم ظرفا رو ظرفشویی بزارم . همه ی اینا کلا یک ساعتها تمومه ولی بیشتر اوقات نمیتونم .  اصلا هیچ وسیله اضافه ای ندارم که شلوغی بیاره.

خروجی🍂🍁

کت خودم .  ۳جفت جوراب.  شال و روسری .  ۲تاشلوارخونگی .  ۴تاتیشرت . ۲تا تونیک . کفش اسپرتم.  ۲تا مانتو شکت پشمی .

یه مانتو مجلسی طور سوزندوزی.یه مانتو بلند مشکی هدیه بود سایزم نبود .

همه اینها در حد ۶ماه پوشیده بودم و در حد نو بودن  دوستم ازم درخواست لباس کرد و گفت نیاز دارم نمیتونم بخرم منم چون از قبل  خریدم و نو داشتم بر خودم همه اینهارو دادم و برخودم لباسهامو نو کردم و خداروشکر دل اونم ذوق کرد ....  

دلشاد هستم...💍

الان ۲تا تیشرت ۲تا دورس خونگی ۲تا هم تونیک دارم و ۲تا شلوار

دودستم  لباس بیرونی دارم .......

تا عید اینا برام بسه درسته تکراری میشن ولی باز عید چنددست میگیرم جنسهای خوب میگیرم خوب میمونن در حد نو 

دلشاد هستم...💍

سلام 

خروجی ها

دوتا پیراهن مجلسی 

(یه کت و دامن و یه پیراهن کوتاه رو محض احتیاط نگه داشتم اگه تا عید به کارم نیاد اینارو هم خروجی میذارم)

سینی جهیزیه ام ( چندتا مراسم داشتیم که مامانم سینی کم آورد من سه تا داشتم یکیشو دادم مامانم الان هردو دوتا سینی مجلسی داریم ).

چند روز پیش مراسم عقد خواهرم بود فردای مراسم به بهانه مرتب کردن کمدشو ریختیم بیرون ، 

چهارتا پیراهن کوتاه شو که دیگه به استایلش نمی‌خورد خروجی گذاشتیم ، کمدشو حسابی مرتب کردیم بقیه ی موارد همه نو و مرتب چیده شد بدون ذره ای انباشتگی و امکان خروجی .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

ابجی های گل یه سوال دارم 

شما ترجیح میدید با کسی که رفتار سمی داره و باعث مشغله فکریتون میشه قطع رابطه کنید یا رابطه اتون و کم کنید؟

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ابجی های گل یه سوال دارم شما ترجیح میدید با کسی که رفتار سمی داره و باعث مشغله فکریتون میشه قطع رابط ...

بستگی داره به اینکه طرف چه کسی باشه اقوام درجه یکه ، دوسته، آشناس....

چون یه دوست سمی داشتم یهویی فاصله گرفتم و قطع رابطه ولی با فامیل سخته یهو قطع رابطه ..

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

بستگی داره به اینکه طرف چه کسی باشه اقوام درجه یکه ، دوسته، آشناس....چون یه دوست سمی داشتم یهویی فاص ...

اره فامیلِ 

سختیش این جاست که ادم خیلی جاها میبینتش و اگه قطع رابطه باشین خیلی فشار به ادم میاد 

به نظرم مشاور اشتباه کرده چرا ما باید برای ثابت کردن خودمون به یه شخص بیخودی انقدر تو زحمت بیوفتیم؟ ...

واقعا... بار حمل لباس ها رو اصلا کاری ندارم....

بار اون بحث و اون افراد خیلی سنگین تر هست واسه من...

اگر قرار به ثابت کردن چیزی دارین تجریه من میگه همون لحظه باید انجام بدید وگرنه زمان بخوره فقط خودتون رو اذیت می کنید... مثلا من از شخصی لباس پاییزه هدیه گرفتم برای تولدم که مهمونی بزرگی هم بود.... تولد من اوج گرما هست ... اصرار کرد که پرو کن . حتی زیر بار پرو نرفتم و جلو همه گفتم... 

چون همیشه افرادی که باعث رنجش میشن.. قدرت تخریب شون هم بیشتر میشه ...

ابجی های گل یه سوال دارم شما ترجیح میدید با کسی که رفتار سمی داره و باعث مشغله فکریتون میشه قطع رابط ...

برای من بستگی داره چقدر سمی باشه

یه وقتایی حرف و رفتاراش طوریه که مثلا اگه هفته ای یه بارم ببینمش، تو طول هفته ذهنم مشغوله و اذیت میشم اینو کلا کنار میذارم 

یه وقتایی نه، انقدر رفتارش اذیت کننده نیست. یعنی میتونم دلیل موجه ببینم تو رفتارش مثلا سختی های زندگیش باعث نیش زدنای الانشه. این آدم بیشتر ته دلم براش میسوزه ولی رابطه م رو کم میکنم 

رفتاراشم حدودا تا همون روز فکرمو مشغول میکنه ولی زهر نداره 

دوستتون دارم 💕

اره فامیلِ سختیش این جاست که ادم خیلی جاها میبینتش و اگه قطع رابطه باشین خیلی فشار به ادم میاد

خیلی جاها میبینیش خودتو با فامیل دیگه سرگرم کن

در حد یه سلام و احوال پرسی معمولی اول برخورد کن و دیگه بهش نزدیک نشو

دوستتون دارم 💕

عصری از قالیشویی اومدن مبل های خونه مامان رو شستن و رفتن

یه مبل تک نفره رفت خروجی چون خراب بود تعمیرشم به صرفه نبود 

خونه مادرم دو دست مبل داره 

تمام هزینه های شستن فرشها و مبل ها رو خودم دادم تا مامانم وقت نیاز گارد نگیره. 

اینجوری وقتی میخوام بدم بشورن خوشحال میشه 

در کل سالی یه بار تو پاییز شسته میشه. 

مامان اصرار داشت ملافه سفید بکشم رو مبل ها که با توجه به رفت و آمد زیاد و بهم ریختنشون این کار کنسل شد

این مبلها خشک بشن کارام تموم شد اینجا. فقط کارای روتین روزمره دارم. 

از تمیزی و پاکسازی اینجا لذت میبرم 

دوستتون دارم 💕

اره فامیلِ سختیش این جاست که ادم خیلی جاها میبینتش و اگه قطع رابطه باشین خیلی فشار به ادم میاد

منکه اتفاقا فقط در حد سلام احوالپرسی رابطه با فامیل سمی دارم و دور میرم پیشش نمیمونم 

و تا اخر مجلس نگاش نمی‌کنم 

دلشاد هستم...💍