2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617446 بازدید | 14938 پست
وا چرا بشنخودشون تو تاپیک عمومی منتشرکردن عکسوهزارنفر دیدن ما هم ببینیم چی میشه🤭😀

چشم میذارم😁

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها شماها چندتا پارچ دارید ؟استفادتونم میشه؟من دو دست پارچ و لیوان کریستال و یک دست سرامیکی دارم تو ...

من۴تا دارم ،هر دو از خانواده پرجمعیت هستیم و استفاده‌م میشه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
چسب مخصوص زدم و گذاشتم زیر فرش یادمه یکی از دوستان شونه مخصوص داشت هر دفعه شونه اشون میکرد که مرتب و ...

من بچه کوچیک دارم مدام بین‌شون پر از آشغال میشه،قبلاها هم چسب میزدم

میخوام دوباره چسب بزنم گفتم شاید راه‌حل دیگه‌ای داشته باشید

ممنونم🌹

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
ماریان جان شما حتما یه فکری به حال درامدت بکنتوصیه من همیشه به پس انداز وطلا نیست یه کار دیگه بکنمن ...

اره دقیقا مثلا من با همسزم‌ توافق کرده بودم یه مبلغی از  حقوقم ماهانه خرج پسرم بشه مثل لباسی،کرمی چیزی یا پوشک بعذ من کلی هم خوراکی این وسط براش میگیزم باور کن حتی سوپرمارکت بیشتر از اونم مبلغ توفقی با همسزم، اخر سر به چشم همسرمم نمی اومد میگفت کو‌مگه چی خریدی، الان کمش کرذم ولی بازم بابد مدیریت کنم دقیقا همه هم خوراکی ها نصفه نیمه الان غهمیذم عاشق پنکیم خونگیه برتش دذیت میکنم که کیک ابنا نخرم سالم تره ببشترم دوست داره تخم مرغ و شیر سخت میخوره ولی تو پنکیک راحت مبخوره ،یا مثلا من چندتا خواهر زاده دارم پسرن ،هرموقع من میرم براشون غذا از بیرون کلی خوراکی میگزفتم الکی حیف و میلم میشد تازه تهشم انقذر از ابنکار کردم براشون عادی بود دیدم خواهر زاده ام که نوجوونه از عمه اش که شاید سالی یکبار ببرش رستوران یا کادو 

معمولی بخره ببستر تعریف میکنه چقدر احترام داره به چشمش میاد،انوقت من چقذر خرجشون کردم کلا ادم لارجی هستم ولی الان شرایط لارج بودن نیست واقعا به فکر پس انداز  و اینده خودم و بچه ام باید باشم، الان غذای بیرونم خوشبختانه کمترش کرذم باور کن ماهی  حداقل دوبار میبردمشون رستوران،دیگه انکار وظیفه ام بود حتی شده قسط خودم غقب میفتاد که اشتباه بود نه لطف. اونم  خیلی کمترش کردم.براب همین مبگم کلی بایذ تغییزات مالی ایجاد کنم

اره دقیقا مثلا من با همسزم‌ توافق کرده بودم یه مبلغی از حقوقم ماهانه خرج پسرم بشه مثل لباسی،کرمی چی ...

منم همیشه برا بچه ها خوراکی اینا زیاد می گیرم، همسرمم همیشه میگه من که نمیگم بخری، خودت دوست داشتی بخری. یعنی من پول این هله هوله بچه ها رو سیو کرده بودم،  تا الان کلی شده بود. 😐😐😐

گزارش آنلاین:

درب یخچال کف کفی کردم

ظروف دم دستی وقاشق ها ولیوان واستکان دم دستی 

وخود سینک واتیکس زدم واعلاشویی کردم

نهارم در حال آماده شدن

وبقیه امور روتین خونه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ظهر پاییزیتون بخیر 🍁

خیلی مواظب نظم خونه هستم، 

که کنترل کارا از دستم خارج نشه

هفته آینده نمایشگاه داریم

و من ظهر که از دانشگاه برگردم

فقط فرصت دارم نهار رو بخوریم

و از عصر تا ساعت ده شب نمایشگاه هستیم

شما اینطور مواقع چه غذاهایی آماده میکنید؟

که زودی درست بشه

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت مخارج🦋💸یک راه برای مدیریت هزینه ها،استفاده از روش پاکت هست...شما بعد ا ...

من بلوبانک دارم

باکس های مختلف درست کردم

پولی که دارم رو تقسیم میکنم

هربخش رو به یه کار اختصاص دادم

مثلا زیبایی، پس انداز، لباس، سفر

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
دوستان شما ریشه‌های فرشتون رو چیکارمیکنید خونه مرتب دیده بشه؟

من ریشه های فرش رو اوایل چسب محافظ ریشه میزدم و تا می‌کردم به زیر فرش.

ولی الان هیچ‌کار نمی‌کنم 

چون پریشون بودنش به من حس اینو میده که زندگی جریان داره😃😍 

فقط اگه خیلی نامرتب بشه مثلا هفته ای یکبار، یهو فرشو میدم بالا و پرت می‌کنم پایین تا صاف تر دیده بشن😂

عاطی صدام کنید♥️

ظهر پاییزیتون بخیر 🍁خیلی مواظب نظم خونه هستم، که کنترل کارا از دستم خارج نشههفته آینده نمایشگاه دار ...

یه غذا هست خیلیییی خوشمزه و راحته (غذای محلی سیستان) ، عصای دستمه وقتایی که تایم ندارم

اسم: کشک زرد زابلی

طرز تهیه: پیاز داغ + نفری ۲ق غ کشک کمی تفت بده + بعد نفری ۲لیوان آب + ۲دقیقه قل بزنه نوش جان😍 

(برای سرو، مثل آبگوشت می‌تونی نون تیلیت کنی یا نکنی)

حالا همینو می‌تونی تنوع بدی با چیزای مختلف بپزی: عدس ماش گوجه سیر شلغم سیب‌زمینی و.... 

اتفاقا الان دارم درست می‌کنم 😋 جاتون سبز

عاطی صدام کنید♥️