2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617463 بازدید | 14939 پست

سلام بچه ها

من بعد مدتها اومدم بخونم اصلا متن پیام رو نشون نمیده

چرا اینجوری شده ؟ برا شما هم نی نی سایت اینجوریه ؟ فقط صفحه سفید یا فقط برا منه 😕

زهره هستم .. در مسیر مینیمال شدن 😊

سلام به همه دوستان هایدی جون روی ورقه های سیب زمینی اول آبجوش بریز دو سه دقیقه بمونه بعد آبکش کن بزا ...

با روشِ سه دقیقه جوشوندن درست کردم ولی بعضی جاهاش نرم شده ولی خب بهتر از بقیه روش ها بود حتی بعضیاش کامل خشک میشدن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها من بعد مدتها اومدم بخونم اصلا متن پیام رو نشون نمیده چرا اینجوری شده ؟ برا شما هم نی نی ...

سلام عزیزم امروز سایت خراب شده بود شاید سر اونه

برای من الان خوبه کامل نشون میده

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

💸یه جا گفتن که همسرشون دیابت داره و دوغ رو جایگزین نوشابه کردن چون نوشابه مضره و هزینه هم داره

📌ولی تو خانواده ما که استقبال نکردن و من شنیدم حتی دوغ هم برای دیابت مضره ،ولی باز من سعیم رو میکنم نوشابه رو حذف کنم💪

💸وقتایی که میرین رستوران لازم نیست کلی غذای اضافه و مخلفات سفارش بدین ( مثلا من و همسرم می ریم یه پیتزا دو نفره برامون کافیه. قبلا می رفتیم یه پیتزا و یه مرغ سوخاری سفارش میدادیم، به زور می خوردیم بازم میموند، واقعا اسرافه ) عزمتونو جزم کنین رفتین رستوران خویشتن دار باشین . ( هر دفعه حدود پنجاه تومن به نفعتون میشه واسه دونفر)

📌بعضی وقتا بر حسب شرایط غذا اضافه میاد تعارف و بذارید کنار از گارسون ظرف یکبار مصرف بگیرید بقیه رو بیارید خونه یا مثل یکی از دوستان با خودتون ظرف ببرید که دیگه ظرف یکبار مصرف هم ورودی نداشته باشید. هم اصراف نمیشه هم پول هدر نمیره هم پرسنل رستوران خوشحال میشن غذاتون و کامل خوردید

🌺دوستان مینی مالیستی

یه پیشنهاد

به نظرم اگه تاپیک جداگانه باشه مطالب مفید را به اشتراک بگذاریم، حالا تو هر زمینه ای مطالعه کتاب، تجربه زندگی زناشویی،روابط اجتماعی، هزینه ها و... هم مفید و هر کسی دوست داره از این تاپیک میاد اون جا و تاپیک مینی مالیستی شلوغ نمیشه و از موضوعش خارج بشه

باز هر طور اکثریت صلاح میدونن

🌺دوستان مینی مالیستییه پیشنهادبه نظرم اگه تاپیک جداگانه باشه مطالب مفید را به اشتراک بگذاریم، حالا ...

سلام

من هم موافقم

چون با بچه کوچیک و وقت کم بدلیل علاقه مند شدن به مینیمالیستی میام که یاد بگیرم

و اقعا هم ایده دوستان چقدر برام خوب بوده و متشکرم ازشون .

🌺دوستان مینی مالیستییه پیشنهادبه نظرم اگه تاپیک جداگانه باشه مطالب مفید را به اشتراک بگذاریم، حالا ...

من هر نظری که جمع بدن موافق هستم

یه قاشق شیره خرما با یه لیوان آب خوردم از ته قلبم میگم هدف ام خاصیت اش نیست تموم شدنش.

چون اگه بمونه دیگه مونده

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

با صحبتی که با دوستم وبقیه داشتم به این نتیجه رسیدیم برای یلدا ورودی نداشته باشیم و فقط لذت ببریم

این چندسال اخیر با روی کار اومدن پر قدرت ایسنتا یلدا پر رنگ تر از نوروز شده

متاسفانه خیلی نیازها دیکته می کنند.

خوراکی های عجیب غریب

لباس

دیزاین

عکس

خیلی تاپیک مفیدی بود 👌🏻❤

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

سلام

من نظری داشتم دررابطه بامثلن ردکردن کاپشن

آنرادریک نایلون روشن بگذاریدگره بدهید

وروی یک تکه کاغذبنویسیم

کاپشن سبزپسرانه

اهدایی

وآنرامثلن به دسته سطل زباله اویزان کنیم

که رهگذران بدونند این وسیله چی هست وهرکس نیازداشت برش داره

امروز روز تمیز کاری بود همه کارامو انجام دادم ✅

خونه مادرشوهرم بودم اشپزخونشو مرتب کردم خیلی خوشحال شد

خروجی ۱لیوان و ۱ماگ ک همزمان شکستن

درمورد تاپیک دیگه من فکر میکنم باعث اشفتگی ذهنی میشه

اینجارو چک کنیم بریم اونجا رو چک کنیم

من تقریبا فقط این تاپیک میام مطمینم تاپیک دیگه رده بشه نمیام واینجاهم ازرونق میفته

مینیمالیست

پیشنهادتون خوبه دوست گل، اما چه اشکال داره اینجا حرف بزنیم نهایت باز ۳۰۰۰ صفحه بشه مدیر عزیز تاپیک میان قفل میکنن . تاپیک جدید میزنن. حالا دو تاپیک جدا مگر به مینیمالی کمک می کنه؟ اقلا اینجا یک دونه است،همه سرجمع هستیم. حالا حرفها رو دلمون بمونه نزنیم که تاپیک مرتب و شسته رفته باشه؟فقط نمیشه به هدف فکر کرد... من زیادم پیام نمیذارم کلا که شلوغ نشه اما در کل میگم. دیگه مینیمالیستی چه در زندگی واقعی چه اینجا که با همیم نباید مثل زنجیر دست و پای ما رو ببنده. اینجوری ما داریم رعایت همممه چیزو میکنیم فقط به قیمت مینیمال شدن و حواسمون به خودمون و نیازهامون و حرفهامون لذتهامون نیست ضرره محضه. این صرفا نظر منه که ممکن هم هست اشتباه باشه عزیزم. 🌹

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه چیزی بگم جسارت به کسی نمی کنم نظر بنده ی حقیر

من میگم این تاپیک مینیمالی طرفداران خودش داره

تاپیک جدا که هایدی جان برای روتین پوستی زدند مورد استقبال واقع نشد.

نکته دوم اینکه بله اینجا جمع خوبی داریم ولی این جمع شاید فقط به همین فضا علاقمنده ونتونه یا نخواد یه تاپیک دیگه پیش ببره.

حتی به نظر من گفتگو راجبع مدیریت هزینه ها تو این تاپیک جواب نمیده6

از طرفی ما خروجی زیاد دادیم وگزارش های مفصل نداریم صبور باشیم انشاا...دوستان جدیدی بهمون اضافه شن.

برای یکنواخت نبودن تاپیک همین که گاهی عزیزی سوالی غیر مرتبط می پرسه وهمه جواب می دیم یا خود من سوالی می پرسم همین باعث میشه چند روزی صحبت های دیگه لی بشه هم حال وهوامون عوض بشه هم از تجارب هم در زمینه هلی دیگه بهره ببریم وبعد از دو سه روز دوباره برگردیم به چارچوب های تاپیک

تاپیک جدید هم نزدیم همین جا ادامه می دیم