2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کی تورو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست
همه پسرا همیننمعتقدن دختری که طولانی مدت باهاشون بمونه رو کسی نمیخوادالبته موارد استثنا هم هست ولی ا ...

آخه من اونقد داغون نیستم ما تو هرمحیطی قرار میگیریم پسرا میان سمتم و این خودش میدونه من خیلی ازش سرترم هرکیم میبینه همینو میگه ولی متاسفانه نمیدونم چرا حتی یک خواستگارم ندارم وگرنه ازش زهر چشم میگرفتم تا سواستفاده نکنه

من میگم چرا واقعا انقد خنثی رفتار میکنع اگر منو نمیخواد خب ی فکری واسه خودم بکنم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
دخترمم عزیزم مادر جان هفت ساله صبر کردی تازه بعد عید می خواد بیاد خواستگاری و هیچ توجهی به تو ندار ...

خب همه همسنای من همینجوری ازدواج میکنن ...من واقعا داغون نیستم نمیدونم چرا باید با من اینجوری رفتارکنه بالاتر گفتم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من اونقد داغون نیستم ما تو هرمحیطی قرار میگیریم پسرا میان سمتم و این خودش میدونه من خیلی ازش سرت ...

عزیزم اینکه ما به پسرا میگیم خواستگارمو به خاطرت رد کردم براشون خنده داره

از نظر اون ۷ ساله که تو خواستگاری جز اون نداری

پسرا جمله خواستگار دارمو باور نمیکنن

چون معتقدن اگه خواستگار بهتری وجود داشته باشه اون دختر تا حالا قیدشونو زده بود

چون خودشون عوضی ان دخترا رو هم عوضی میبینن و معتقدن دختری که میگه خواستگار دارم منظورش اینه که زودتر بیا منو بگیر

{ خانم هستم }
یعنی بعد از ۷سال فکر می کنی تورو برای ازدواج می خواد

یعنی نمیخواد؟

ما تک تک مراحل زندگیمونو باهم به دست آوردیم

الانا تا چیزی میگم میگه آخراشه بهم قول دادی تحمل کنی دیگه کم کم بهم میرسیم ولی در عمل اصلا واسش مهم نیس ناراحتیم

خب همه همسنای من همینجوری ازدواج میکنن ...من واقعا داغون نیستم نمیدونم چرا باید با من اینجوری رفتارک ...

عزیزم کس نگفته خدای ناکرده شما مشکلی داری طرفت متاسفانه با عرض معذرت از نظر من داغونه

عزیزم اینکه ما به پسرا میگیم خواستگارمو به خاطرت رد کردم براشون خنده دارهاز نظر اون ۷ ساله که تو خوا ...

خب یعنی الان منو نمیخواد؟من چیکار کنم

عزیزم کس نگفته خدای ناکرده شما مشکلی داری طرفت متاسفانه با عرض معذرت از نظر من داغونه

خب الان من چیکاکنم...شما میگی منو نمیخواد

خب یعنی الان منو نمیخواد؟من چیکار کنم

بهش تایم کوتاه مدت بده کاملا جدی بگو اگه تا فلان زمان پا پیش نذاری کلا کات میکنم ببین ریکشنش چیه

ولی این ادم به احتمال زیاد پا پیش نمیذاره

بیادم چون ادم رمانتیکی نیست تو زندگی بهت سخت میگذره

کاش کلا قیدشو میزدی

{ خانم هستم }
بهش تایم کوتاه مدت بده کاملا جدی بگو اگه تا فلان زمان پا پیش نذاری کلا کات میکنم ببین ریکشنش چیهولی ...

گفتم بهش قبلا همین تایم عین رو من گذاشتم ...گفتم اومدی اومدی نیومدی من نمیتونم با یکی دیگه ازدواج میکنم بیشترازاین نمیتونم خونه پدرم بمونم و دقیقا گفت کی تورو میگیره....

گفتم بهش قبلا همین تایم عین رو من گذاشتم ...گفتم اومدی اومدی نیومدی من نمیتونم با یکی دیگه ازدواج می ...

نباید بگی اگه نیای با کسی دیگه ازدواج میکنم

این تهدید جواب نمیده و گفتم که براشون خنده داره

باید بگی کات میکنم باهات مجرد باشم بهتر از بودن با توعه

{ خانم هستم }
نباید بگی اگه نیای با کسی دیگه ازدواج میکنماین تهدید جواب نمیده و گفتم که براشون خنده دارهباید بگی ک ...

این روهم گفتم...کلا واسش مهم نیس باخانوادش اختلاف داره همون بعد از عیدهم فکر نمیکنم بتونه بیاد ولی من واقعا واسه خودم دنبال مورد ازدواج میگردم

این روهم گفتم...کلا واسش مهم نیس باخانوادش اختلاف داره همون بعد از عیدهم فکر نمیکنم بتونه بیاد ولی م ...

خب چرا باهاش کات نمیکنی؟

اینجوری که این بی تفاوته انگار وایساده خودت کات کنی که نگی تو ولم کردی بگه خودت رفتی

ولی قصدشم جدی نیست

{ خانم هستم }
خب چرا باهاش کات نمیکنی؟اینجوری که این بی تفاوته انگار وایساده خودت کات کنی که نگی تو ولم کردی بگه خ ...

میدونید اینجوریه که نه دلش میخواد برم ن میخواد بمونم اون ی هفته ای ک بلاکش کردم روزی هزاربار زنگ میزد التماسم کرد ولی از دست غرور نه از مهرو محبت بگه ک من نرم بشم

۷سال باهم بودیم واقعا باهم بزرگ شدیم باهم درس خوندیم باهم گواهینامه گرفتیم باهم کارمندو همکارشدیم همه چیزمون باهم بوده عین خانواده بودیم کلا ادم مغروریه و خیلی خیلی اذیتم میکنه ولی گاهی خیلی دوسم داره ولی اگر بخوام کات هم بکنم اون نمیزاره ....حس خودم میگه آخرهم کات میکنه و ضربه سو خودم میخورم ولی باز دلم رضا نمیده من تموم کنم