2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کی تورو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست
خب چرا باهاش کات نمیکنی؟اینجوری که این بی تفاوته انگار وایساده خودت کات کنی که نگی تو ولم کردی بگه خ ...

اینکه خواستگار ندارمم بی تاثیر نیست

واقعا مامانم روزی یکبار میگه ازدواج کن و توی خونه شرایط واسم سخت شده

بااینکه همه شرایطم خوبه چهرمم خوبه خانوادم خیلی خوبن...هرکی منو میبینه فک میکنه کرور کرور خواهان دارم اما تاحالا حتی ی خواستگار هم نداشتم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
میدونید اینجوریه که نه دلش میخواد برم ن میخواد بمونم اون ی هفته ای ک بلاکش کردم روزی هزاربار زنگ میز ...

اخه گفتی وقتی قهر کردی اصلا کاری نکرده که اشتی کنی و خودت اشتی کردی گیریم این ادم بیاد خواستگاریتم تو زندگی هم همینقدر سرد باشه تحملش میکنی؟

{ خانم هستم }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفتی وقتی قهر کردی اصلا کاری نکرده که اشتی کنی و خودت اشتی کردی گیریم این ادم بیاد خواستگاریتم ت ...

همیشه اینجوری نیست ولی اکثر مواقع اینجوریه بعضی وقتا ی حرکاتی میزنه آدمو توی آسمون میبره گاهیم ی حرکاتی ک اینجوریه میزنه‌‌‌...

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
اینکه خواستگار ندارمم بی تاثیر نیستواقعا مامانم روزی یکبار میگه ازدواج کن و توی خونه شرایط واسم سخت ...

عزیزم من یه سال از تو بزرگترم و مجردم درکت میکنم

اما از چاله خودتو ننداز تو چاه

{ خانم هستم }
عزیزم من یه سال از تو بزرگترم و مجردم درکت میکنماما از چاله خودتو ننداز تو چاه

😔

دوست خوبم من تقریبا ۱۱ سال از شما بزرگترم و حدودا ۱۴ ساله متاهلم

اگر به مرد جماعت زیادی توجه کنی و بفهمه از دستت نمیده

سرد میشه و فراری

همیشه در دسترس نباش خودتو بالا بگیر و یه مدت رهاش کن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر