الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهترین روش اینه که کالری مورد نیاز روزانه ات رو برای کاهش وزن پیدا کنی و کالری شماری انجام بدی و دوم اینکه وعده های کم حجم و با تعداد بالا انتخاب کنی تا کمتر احساس گرسنگی کنی
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
فستینگ خوبهاز6*7عصر تا ۱۰صبح دیگه چیزی جز میوه نخورمثل همون روزه میمونهبقیه روز روهم پروتئین زیاد بخ ...
فستینگ اصلا نباید چیزی جز چای سیاه و چای سبز و قهوه و آب بخوره نباید هیچ کتلری به بدن برسه کالری ورودی باید صفر باشه وگرنه اون اصلا اسمش فستینگ نیست و چربی سوزی انجام نمیشه
امروز یک دکتر میگفت اگر برای رژیم کم بخوری بدن احساس قحطی میکنه و شروع میکنه به ذخیره چربی. درستش به اندازه خوردن در کنار ورزش هست. و گفت هفته ای یک تا یک و نیم کیلو کم کنید بیشترش آب بدن از دست میدی. گفت ماهی چهار کیلو خوبه.