2777
2789
عنوان

دوستان متاهل بیان یه لحظه

112 بازدید | 4 پست

بچه ها یه هفته پیش برادرشوهر خاله کوچکیم فوت کرد من قبلا مجرد که بودم خیلی رفت وآمدخانوادگی داشتیم باشون من بخاطرایکنه وسط هفته بود خاکسپاری ودخترم مدرسه بود نرفتم حالا فردا هفتمش هست به شوهرم گفتم میخوام باخانوادم برم الکی هزارتا بهونه اورد🥲🥲بعدیه ساعت گفت برو ولی فقط خودت تنها بچه هارونبر🥲خیلی بم برخورد گفتم چرا گفت راه دور خطرناکه گفتم شب میخوام بمونیم گفت اشکال نداره بچه هام نبر🥲ایقد عصبی شدم حالابرم بچه هانبرم یا بیخیالش بشم???لطفا کمکم کنین

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

برو حالا یه شب بچه ها نباشن 

بعدش شوهرت درست میگه واقعا به نظرم

ما بچه بودیم اقوام مادرمون فوت می‌کرد میمونیدم پیش بابامون مثلا مامانمون یه هفته میرفت یه شهر دیگه با برعکس

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حالا یه شب بچه ها نباشن بعدش شوهرت درست میگه واقعا به نظرمما بچه بودیم اقوام مادرمون فوت می‌کرد ...

این مال گذشته بود این عرضه نگه داریشون نداره دلم نگرونه براشون تابرگردم🥲

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰