2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 51 پست

تو این ی سال نامزدی رابطم با خانوادش کلا بهم خورد یعنی اصلا دیگه اونجا نمیرم..چون همش سر لباس پوشیدن باهاشون بحث داشتم اونا خیلی راحتن تو مراسما ولی من نمیدونم چرا ولی اذیتمه جلو مردا لخت باشم واسه همین کلا پیراهنام با حجابه ..بهش گفتم بین منو خانوادت یکی و انتخاب کن منو انتخاب کرد ولی خیلی اذیتم میکنه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این ی سال نامزدی رابطم با خانوادش کلا بهم خورد یعنی اصلا دیگه اونجا نمیرم..چون همش سر لباس پوشیدن ...

این برخورد شما درس نیست 

چه کار خانوادش دارین خودت هر جور حواستی لباس بپوش 

این برخورد شما درس نیست  چه کار خانوادش دارین خودت هر جور حواستی لباس بپوش

من کاری ب کارشون نداشتم نهایت احترامم میذاشتم بهشون ولی اونا تو جمع تحقیرم میکردن مثلا تو عروسی پسرداییش جلو فامیلاشون به حالت تیکه بهم گفتن اره ادم ک اسکول باشه فک میکنه حجاب نکنه میره جهنم و همه بهم خندیدن..دائما بهم بی احترامی میکردن من قشنگ تواین ی سال مثه دیوونه ها شده بودم ازبس عذابم دادن منم خیلی ارومم و نمیتونستم از خودم دفاع کنم

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
به احتمال زیاد تاثیر داره مخصوصا که میگی پشیمون میشه ان شاالله که حل میشه نگران نباش

انشاللله

خیلی دوسش دارم..😢😢نمیخوام ازش جدا شم 

من نمیگم حتمن جدا شو من میگم بیشتر فکر کن بیشتر مشورت کن ، ببین زندگی با این آدم منطقیه؟ اگه اینقدر ازش بدی ببینی دوست داشتنی ام برات باقی نمیمونه. ولی اگه خیلی دیر بشه خیلی بد میشه

یه کتاب بهت معرفی میکنم حتمن بگیر بخون:

آیا تو آن گمشده ام هستی اثر باربارا دی انجلیس

خیلی خیلی برا شرایط تو مفیده واقعا راهو نشونت میده

امیدوارم بهترین راهو انتخاب کنی   

من نمیگم حتمن جدا شو من میگم بیشتر فکر کن بیشتر مشورت کن ، ببین زندگی با این آدم منطقیه؟ اگه اینقدر ...

مرسی امیدوارم بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم