2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 51 پست

چه روزای سختی از نظر روحی که نکشیدیم از نامزدی تا چند ماه پیش.خیلی بدبود.خداروشکر گذشت.ما زنا باید یکم زبونمونو خوش کنیم همه چی حله بعدش.

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا عصبی نی افسردس  

شوهر منم خیلی افسرده میشد.چند روز پیشم افرده بود هی میچسبید ور دل من.وقتی افسرده میشه میگه من اگه تو رو نداشتم مرده بودم.فقط تو رو دارم.😂این موقعه ها یادش میاد.بزور ازم دل میکند میرفت سرکار.

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه بابا عصبی نی افسردس  

اوایل که قیافش همش توحالت قهروفکربودنه حرف میزد نه هیچ...همینجور توخیابون تندتند راه میرفت اصلامن بیچاره نه قوری نه دعوایی نه کنایه ای هیچ اصلابرنمیگشت ببینه من پشتشم کجام ...توزندگی مشترکم بماندححاملگیمم یه مدل دیگه بچه هم اومد همین خلاصه انقد شدتااینکه معده سوزی واینا....حی حی دکتررفت الان ششش ساله ازاین دکتر اون دکتر شش ساله اول وشش سال دوم همش سکوت محض بودالبته خودشا من که پرحرف وشیطونم منتهی توزندگی خیلی بحث ودعوامون شده باهم ...میخوام بگم مسکلات روحی رو تاقبل ازدواج باییییییددددددخیلی جدی گرفت 

هرچقدر قهر کنم نازمو میکشه ولی تو عصبانیت ی چیزایی میگه ک اصلا از دلم بیرون نمیره..خیلی دوسش دارم ولی میترسم بعد عروسی پشیمون شم واسه همین نمیذازم عروسی بگیره فعلنا تا بببینم چی میشه.

ازدواج نکردن بهترین کاره همه ی مردا مشکل دارن

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

بهش گفتم بریم مشاوره گفت بریم ..تصمیم دارم ببرمش ببینم چی میشه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
استارتر جون در مورد حرفای پدرت بیشتر فکر کن به نظرم پدرا خودشون یه بار این مسیرو رفتن، دختراشونو خوب ...

خیلی دوسش دارم..😢😢نمیخوام ازش جدا شم 

ما ۶ ماه باهم دوست بودیم تواین ۶ماه کلا ی مرد عاشق پیشه بود و اصلا اون روی بدشو نشون نمیداد..اما الان همش تو دعواها میگه من ترو واسه قیافت انتخاب کردم تو منو واسه پول ..بعدش میگع بخدا الکی گفتم ..

خخخ عزیزم فکر کردی ازدواج قراره همش گل و بلبل باشه...ازدواج یعنی شروع دردسرا و مسائل جدید...تو هنوز ...

اخه مشکلم همینه ن خوبه خوبه ک بگم خوشبختم ن بده بده بگم بدبختم موندم بین دوراهی

تا ازدواج کنی دیگه از گل واینا خبری نیست چون خیالش راحته زنش شدی...تا نرفتی سر زندگیت فکر اساسی کن.با پدرتم حتما این کاراشو درمیون بذار .جلو ضرر هرجا بگیری منفعته

😻
تا ازدواج کنی دیگه از گل واینا خبری نیست چون خیالش راحته زنش شدی...تا نرفتی سر زندگیت فکر اساسی کن.ب ...

مادرش یجوریه ۵۰سالشه ولی مثه دختر بچه ها میپره واسه همین بابام کلا از خانوادش خوشش نمیاد یجورایی دوتا خانواده مختلفیم نمیگم ما با حجابیم ن ولی بی حیا هم نیستیم ولی مادرش...واسه همین هروقت ب پدرم چیزی گفتم گف جدا شو این بچه همون مادره