2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 51 پست
نميتونم فقط گريه ميكنم عين احمقا  چون ب مامانم اينا زنگ بزنه اينارو ميندازه ب جون من بخدا دوس ...

کدوم مردیه مقصرو زنش ندونه همش.منم همینطوره.اتفاقا منم چیزی بشه به خانوادم فوری میگفت.منم از این کار متنفر بودم.همشون یکین.تو نباید نشون بدی برات مهمه.هی تکرار میکنه.تو هم قبلش بعش اخطار بده که به خانوادش میگی باور نکرد واقعا یه بار به کسی که میدونی بدش میاد مامان یا باباش بگو بعد بهش لبگو که گفتی.بگو از این به بعد تو بگی منم میگم دیگه تکرار نمیکنه.منم همین کار و کردم خدلروشکر بهتر شد

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ي حرفايي رو يادم مياره من يادم نيس كي زدم حس ميكنم افسردم همش استرس دارم همش منو مقصر ميكنه 

یعنی ازخودش حرف میزنه متوجه نمیشم ...منظورت اینه از حرفات .حرفای ناجوراستنباط میکنه پس یادرست درک نمیکنه صحبتاتو یاشکاکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ازخودش حرف میزنه متوجه نمیشم ...منظورت اینه از حرفات .حرفای ناجوراستنباط میکنه پس یادرست درک نم ...

فکر کنم میگه قبلا تو این حرفوزدی بروش میاره هی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

استارتر کجارفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی ازخودش حرف میزنه متوجه نمیشم ...منظورت اینه از حرفات .حرفای ناجوراستنباط میکنه پس یادرست درک نم ...

معني حرفامو نميفهمه امروز ي كلمهه بهش گفتم تو كه ميخاي ماشين بخري پرايد نخر وااااي گفت تو وضع مالي منو درك نميكني ميخاي منو بكني زير قرص من ندارم منم دهنم باز مونده بود😦

خدايا بهم يه ني ني بده تا با اومدنش دنيام عوض بشه و دلم گرم  💔
معني حرفامو نميفهمه امروز ي كلمهه بهش گفتم تو كه ميخاي ماشين بخري پرايد نخر وااااي گفت تو وضع مالي م ...

حرفاتو بد میفهمه یا کلا عصبیه منطق نداره.از قبل مثلا آرم بهش بگو پراید خطرناک نیست من نگران توام اینجور اول میگفتی بهتر بود.منم متاسفانه حرفامو بد میفهمن اکثرا.رو خودن کار کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم مردیه مقصرو زنش ندونه همش.منم همینطوره.اتفاقا منم چیزی بشه به خانوادم فوری میگفت.منم از این کار ...

حالا شکر خدا همسر شما درست شده اما همسر من با این کار درست نشد

تنها چیزی که درستش کرد این بود که من رابطشو با خونوادم کمتر کردم و با سیاست تر رفتار کردم تا از روی صمیمیت بیش از حد به خونوادم نگه بحثای پیش اومده رو و اینکه خودش دید حرفای خونوادم اصلا روی تصمیم من اثری نداره و خونوادم نقشی تو اخلاق گندم ندارن

همزمان هم به همسرم گفتم که تو توی خونوادت یاد نگرفتی حریمها رو رعایت کنی و مثلا نمیدونید جایگاه پدر چیه جایگاه مادر چیه و جایگاه برادر بزرگ چیه و همین باعث بروز مشکل تو خونوادتون میشه یه سره

خانواده هم حریمی داره که باید بفهمی و یه چیزا و حرفایی مال درون خونست و یاد بگیر مسایل درون خونه رو به بیرون انتقال نده

فکر کنم فقط منو شماخواب وروزگار نداریم 😁😁😁😁😁

آره واقعا 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معني حرفامو نميفهمه امروز ي كلمهه بهش گفتم تو كه ميخاي ماشين بخري پرايد نخر وااااي گفت تو وضع مالي م ...

اره منم به همسرم قبلا گفته بودم دویست وشش وپراید یه قیمته حالا طوری نی نخره دعوانداره انگارباهاش جیع جیع کردی نکنه عصبیه خیلی بنده خدا بریدیه روانشناس والا ماله منم یه مدل دیگه بود بدتر شده افسرده مادرزاد😂😂😂😂جان خودم رایت میگم اگر حرفه مادرموگوش میدادم یه مشاوره ای دکتری چیزی توعقد میرفتم الان مریضی ارثی واموندشو مادرش و...نمی چسبوندن به من که مثل گل بودم الان هم من روانیم هم خودش 😂😂😂

حالا شکر خدا همسر شما درست شده اما همسر من با این کار درست نشد تنها چیزی که درستش کرد این بود که من ...

درست درستم نشدا یکم بهتر شد.قبلا افتضاح بود.نمیزاشت حرف بزنم یهو زمینو زمانو بهم میریخت منم میزاشتم خالی شه.بعد میگفتم خاک تو سرت 😂بزار اول حرف بزنم بعد اینجور کن.قشنگ توضیح میدادم گناه داشت چجور ضایع میشد الهی.یه ذره یاد گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر جون در مورد حرفای پدرت بیشتر فکر کن به نظرم پدرا خودشون یه بار این مسیرو رفتن، دختراشونو خوب میشناسن، مردارو بهتر از ما میشناسن و هزار تا دلیل دیگه که باعث میشه نظرشون واقعا با ارزش باشه.

درضمن این علایمی که میگی انگار این آقا ثبات شخصیتی نداره یا سندرم دوقطبی داره به نظر من کسی که خودش مشکل شخصیتی نداره و قابل پیش بینی نیست رفتاراش، نمیتونه یکی دیگه رو هم خوشبخت کنه.

به نظر من برو پیش یه مشاور و شرایط خودتو نامزدتو براش توضیح بده و مشورت بگیر بعد از اون تصمیم نهایی روبگیر شوخی نیست بحث یه عمره. به این فک کن این آقا بعد چند سال میتونه با این کاراکترش پدر خوبی برا یه بچه باشه

میتونه تو مشکلات ریز و درشت زندگی برات حامی باشه

اره منم به همسرم قبلا گفته بودم دویست وشش وپراید یه قیمته حالا طوری نی نخره دعوانداره انگارباهاش جیع ...

😂😂😂.از دست تو.الانم دیر نیست برید حتما.شوهر منم خیلی عصبی بود ننیدونی چه جوشونده هایی بع خوردش دادم برا آرامشش.چ کارا نکردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40