2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

697 بازدید | 51 پست

سلام.

مشکلم با نامزدمه وقتی که خوبه مثه ی فرشتس انقدر محبت میکنه ک حس میکنم خوش بخت ترین دختر رو زمینم دائما سوپرایزایه قشنگ واسم داره ولی... امان از روزی ک بد شه حالا سر هر موضوعی انقدر بهم بی احترامی میکنه ک حد نداره از سرشب تاحالا دارم گریه میکنم ..دیشب باز بهم بی احترامی کرد ا مروزدسته گل بزرگ خزید و اومدک از دلم دربیاره ..ولی میدونم باراخرش نیست من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم هر دفعه تو دعواهامیگه ک بخاطر پولش باهاشم این خیلی خوردم میکنه اخه من هیچ وقت ازش چیزی نخواستم بااینکه شوهرمه ..پدرم سرهنگه وازاولم زیاد راضی نبود ب این وصلت میگه من ادمارو از رو قیافه میشنایم توبااین خوشبخت نمیشی ب نظرتون چیکار کنم؟واقعا ی حرفایی میزنه ک ی دسته گل ک سهله ی باغ گل بیاره از دلم بیرون نمیره

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

عزیزم..خب با نامزدت صحبت کن اساسی..اگه مایل به تغییر هس که چه بهتر،هر چند نمیشه تغییرش داد...

ی چند ماه صبر کن، رفتارشو ببین..در غیر اینصورت به حرف پدرت گوش بده تا پشیمون نشی عزیزم..

با ی مشاور خوب هم ،در تماس باش

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

عزیزم منم نمیدونم چی بگم اخه خودمم حرف مامان وبابام گوش ندادم انتخابم اشتباه بود😞

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فکرم لطفا از ذهنت دور کن، که ازدواج کردیم، درست میشه هااااا..یا با خودت بگی من درستش میکنم هااا...

اصلا ازین فکرا نکن..چون نشدنیه خووشگلم..

عاقلانه تصمیم بگیره..

نزار احساساتت بهت غلبه کنه..

اول با نامزدت حرف بزن

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

خخخ عزیزم فکر کردی ازدواج قراره همش گل و بلبل باشه...ازدواج یعنی شروع دردسرا و مسائل جدید...تو هنوز تو مرحله نامزدی هستی و تجربه نداری ...همه ی مردها ممکنه ایرادی داشته باشن یکی پول داره اخلاق نداره یکی قیافه داره پول نداره یکی پول نداره اخلاقش خوبه...خلاصه هر کی یه کمبودی داره ادم کامل وجود نداره....شما هنوز اول راه هستین اگه میدونی دوستت داره سعی کن زیاد از این‌مسایل ناراحت نشی اما اگه میبینی برخوردش همیشه و بد و زنندس سعی کن  تو تصمیمت تجدید نظر کنی.

و خدايي كه به شدت كافيست🌱

آخ پدرا جنس خودشونو بهتر میشناسن.چه برسه که سرهنگم باشن

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

دقيقا مث نامزد من،،منم انتخاب خودم بود امشب اونقدر گريه كردم گوشيو قط كرده روم بهم گفت عروسي رو ميندازم عقب تا درس شي حالا من به كله فاميل گفتم پونزدهم جشنمه،،تا حد مرگ گريه كردم و خودموكوبيدم از اين حجم بدبختي

خدايا بهم يه ني ني بده تا با اومدنش دنيام عوض بشه و دلم گرم  💔

به حرف پدرت گوش کن

احساسات و هیجانات بعد ازدواج کم میشه و تازه میفهمی چه خبره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دقيقا مث نامزد من،،منم انتخاب خودم بود امشب اونقدر گريه كردم گوشيو قط كرده روم بهم گفت عروسي رو ميند ...

عیب نداره عصبانی بوده یه حرفی زده تودعوانون وحلوا خیرنمیکنن حالابرعکس همچین جشنه خوبی برگزاربکنه بی خیال گریه نکن ورم میکنی زشت میشی عروس خانم 

دقيقا مث نامزد من،،منم انتخاب خودم بود امشب اونقدر گريه كردم گوشيو قط كرده روم بهم گفت عروسي رو ميند ...

نقطه ضعف نده بگو چه بهتر. اونم آتیشی میشه میدونه برات مهم نیست هیچکاری نمیکنه.خیالت راحت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عیب نداره عصبانی بوده یه حرفی زده تودعوانون وحلوا خیرنمیکنن حالابرعکس همچین جشنه خوبی برگزاربکنه بی ...

ي حرفايي رو يادم مياره من يادم نيس كي زدم

حس ميكنم افسردم همش استرس دارم همش منو مقصر ميكنه 

عصبانیت مردا فوقش یه روز طول بکشه زودم پشیمون میشه.دیگه عصبیتر از شوهره من که نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نقطه ضعف نده بگو چه بهتر. اونم آتیشی میشه میدونه برات مهم نیست هیچکاری نمیکنه.خیالت راحت

نميتونم فقط گريه ميكنم عين احمقا 

چون ب مامانم اينا زنگ بزنه اينارو ميندازه ب جون من بخدا دوس دارم برمً ي جا هيچكييييي نباشه

نميتونم فقط گريه ميكنم عين احمقا  چون ب مامانم اينا زنگ بزنه اينارو ميندازه ب جون من بخدا دوس ...

پس احتمالا یه کوچولو تواعصابش راه رفتی که میترسی گلم ....احساس میکنم یکمم خودت مقصربودی شایدم سیاست لازمرونداشتی