سلام به همگی دوستان .کسی هست که خودش یا اطرافیانش تو این شرکت کار کرده باشن میخواستم یه آشنایی باهاش داشته باشم که چجوریه کارش سخته اسون دقیقا چی کار میکنن شرایط استخدامیش چیه چون فقط شنیدم یه شرکت بسته بندی قطعات خودرو ساعت کاریشم سه تا یازده شب و اینکه اگر کسی مشکل ضعیفی چشم داشته باش آیا قبولش میکنن ممنون از راهنماییتون
میدونم سه تا شیفته. اون شیفت نصف شبش حقوقش خیلی بیشتره. نمیدونم چرا چندساله همیشه درحال نیرو گرفتنه که نشونه خوبی نیست
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
شیفت نصف شب از چه ساعتی تا چه ساعتی حقوقش تو دو شیفت دیگش چجوریه
فکر کنم 11شب تا 7 صبحه. از حقوقش خبر ندارم
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
شیفت شبش حقوقش بیشتره ولی خیلی گارش سنگینه رسیدگی دارن قانونای خاص خودشو داره ولی بازم میگم کارش سخته بدن خیلی ضعیف میشه تا جایی ک میدونم الان چرخشی شده البته خواهر من کیو سی بود چرخشی کردن اومد بیرون دقیق یادم نیست اپراتوراشم چرخشی کردن یا ن
میدونم سه تا شیفته. اون شیفت نصف شبش حقوقش خیلی بیشتره. نمیدونم چرا چندساله همیشه درحال نیرو گرفتنه ...
چرا پاریس نشونه خوبی نیس?خب شرکت بزرگیه مخصوصا الان ک اینقدر گسترشش دادن صد در صد نیرو نیاز دارن من بجز خواهرم یکی دیگه از اقوام نزدیکمم اونجا کار میکنه فقط از سختی کارش ناراحته الان شش ساله تو اون شرکته .ولی خب هواهر خودم زیاد نموند