2777
2789
عنوان

کار در شرکت کوروز

15326 بازدید | 41 پست

سلام به همگی دوستان .کسی هست که خودش یا اطرافیانش تو این شرکت کار کرده باشن میخواستم یه آشنایی باهاش داشته باشم که چجوریه کارش سخته اسون دقیقا چی کار میکنن شرایط استخدامیش چیه چون فقط شنیدم یه شرکت بسته بندی قطعات خودرو ساعت کاریشم سه تا یازده شب و اینکه اگر کسی مشکل ضعیفی چشم داشته باش آیا قبولش میکنن ممنون از راهنماییتون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

میدونم سه تا شیفته. اون شیفت نصف شبش حقوقش خیلی بیشتره. نمیدونم چرا چندساله همیشه درحال نیرو گرفتنه که نشونه خوبی نیست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم سه تا شیفته. اون شیفت نصف شبش حقوقش خیلی بیشتره. نمیدونم چرا چندساله همیشه درحال نیرو گرفتنه ...

شیفت نصف شب از چه ساعتی تا چه ساعتی حقوقش تو دو شیفت دیگش چجوریه

شیفت نصف شب از چه ساعتی تا چه ساعتی حقوقش تو دو شیفت دیگش چجوریه

فکر کنم 11شب تا 7 صبحه. از حقوقش خبر ندارم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شیفت شبش حقوقش بیشتره ولی خیلی گارش سنگینه رسیدگی دارن قانونای خاص خودشو داره ولی بازم میگم کارش سخته بدن خیلی ضعیف میشه تا جایی ک میدونم الان چرخشی شده  البته خواهر من کیو سی بود چرخشی کردن اومد بیرون دقیق یادم نیست اپراتوراشم چرخشی کردن یا ن

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
من خواهرم تو اون شرکت بود

سلام عزیزم خواهرتون خودش اقدام کرد یا از طریق کاریابی میشه لطف کنید ازشون بپرسید شرایط استخدامیش چجوریه و اینکه به ضعیف بودن چشم حساسن یا نه

من 18سالم بود 3 ماه اونجا کار کردم اولین کارمو از اونجا شروع کردم

سرویس داره ولی وای به روزز که جا بمونی 

اون موقع کارش خیلی سنگین بود دونوع کار داره

چسب پیچی که اصطلاحا بهش میگن تیپ یه دونه ام کار وصل کردن سیم ها که میگن لد

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
من چهارده سال پیش تو قسمت مهندسیش بودم. به عنوان چه نیرویی میخوای استخدام شی. کارشون دسته سیم خودرو ...

فعلا اقدام نکردم  از طریق کاریابی باید برم حالا نمیدونم کدوم قسمت نهم یرو بخوان چون دارن الان نیرو میگیرن خواستم شرایط بدونم بعد برم 

میدونم سه تا شیفته. اون شیفت نصف شبش حقوقش خیلی بیشتره. نمیدونم چرا چندساله همیشه درحال نیرو گرفتنه ...

چرا پاریس نشونه خوبی نیس?خب شرکت بزرگیه مخصوصا الان ک اینقدر گسترشش دادن صد در صد نیرو نیاز دارن من بجز خواهرم یکی دیگه از اقوام نزدیکمم اونجا کار میکنه فقط از سختی کارش ناراحته الان شش ساله تو اون شرکته .ولی خب هواهر خودم زیاد نموند 

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤

الان یه سری از هم باشگاهیام اونجا کار میکنن میگن کارش نسبت به اون موقع سبک تر شده حقوقش اونموقع 800یعنی سال89 الان چون کارش سبکتره همون یه میلیون میدن

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد