2777
2789
عنوان

چجوری روزی هشت لیوان آب میخورید

254 بازدید | 39 پست

امروز صب پاشدم ۲لیوان آب ولرم خوردم تا الان همش حالم داره بهم میخوره من روزی نهایت ۴لیوان میتونم آب بخورم زیادتر از این بخورم حالم بد میشه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون دو لیوان م در طول روز بزور میخورم

فقط کسایی که فعالیت زیادی دارن یا دیابت دارن که همش تشنه شونه اونا میتونن بنظرم، بقیه نه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

منممم ی بار تصمیم گرفتم 8 تا رو بخورم بزور میخوردم با اینکه با فاصله میخوردم 😂

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

اصلا نمیتونم حتی اگه به زور هم بتونم کل روزم صرف دستشویی رفتن میشه کلا از زندگیم عقب میفتم

همون دیگه آدم از زندگی ساقط میشه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

من والا ۱۰ ۱۲ لیوانی میخورم:)

ولی بستگی به بدنت داره

مامانم یه لیوانم نمیتونه بخوره

۸ لیوان آب برای همه نیست

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

اولا صبحا خیلی آدم حالش بد میشه 

دوما بزور نخور 

اینجوری همش میشه ادرار 

تو ی لیوان بردار با آب جوشیده ی خنک شده پر کن بذار یخچال 

از صبح تا شب هروقت در یخچال و باز کردی یا یادت افتاد حتی شده یه قلوپ بخور دوباره پرش کن