2777
2789
عنوان

کار در شرکت کوروز

| مشاهده متن کامل بحث + 15327 بازدید | 41 پست
الان یه سری از هم باشگاهیام اونجا کار میکنن میگن کارش نسبت به اون موقع سبک تر شده حقوقش اونموقع 800ی ...

ممنون عزیزم .سوپا یک و دویست الی پونصد میده اینو شنیدم بیشتره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چرا نشونه خوبی نیست؟

یه دلیلش میتونه این باشه که هرکی میره نمیمونه زود میاد بیرون واسه همین همش نیرو میخوان

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا اقدام نکردم  از طریق کاریابی باید برم حالا نمیدونم کدوم قسمت نهم یرو بخوان چون دارن الان ن ...

ببین الان سه تا شرکت شده ک یکیش و میدونم تو جاده قدیمه بستگی داره کدوم بخشش بری تولید بری یا مونتاژ یا واسه کارای دیگش مثل کیوسی و سرپرست و اینا .نظم و قانون داره سرویس داری جا هم بمونی ب حساب شرکت با آژانس میفرستنت خونه.مزایا هم داره

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
ببین الان سه تا شرکت شده ک یکیش و میدونم تو جاده قدیمه بستگی داره کدوم بخشش بری تولید بری یا مونتاژ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت بعد مثلا چشمت ضعیف باش سخت میگیرن چون سوپا اینطوره

اگه قرار باشه تو خط تولید کارکنی تقریبا حجم کارش زیاده ، یعنی همش رو پا هستی و خب توی خط تولید اگه تند و سریع کارنکنی کار بقیه هم به تاخیر میوفته . اما خب شرکت بزرگ و معتبری هست. اصولا حقوق سر وقت میدن و مزایا زیاد داره ولی خب اطلاعات من مال خیلی قدیم هست.

یه دلیلش میتونه این باشه که هرکی میره نمیمونه زود میاد بیرون واسه همین همش نیرو میخوان

بنظر من داری اشتباه میکنی😁خواهر من دو سال موند یکی از آشناهام شش ساله اونجاس هر سری میگه فلان قطعه و از فلان شرکت گرفتن الانم ک جدیدا با بهمن ادغام شده.اتفاقا همسر خودمم تو ی  شرکت خصوصی قطعات خودرو هست کلی از گروز میگه ک ایزو فلان و گرفت الان تازه ی سالن تولید اضافه 

ن ازمایشهای بیمه رو که همه جا میگیرن دیگه 

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
اگه قرار باشه تو خط تولید کارکنی تقریبا حجم کارش زیاده ، یعنی همش رو پا هستی و خب توی خط تولید اگه ت ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون

بنظر من داری اشتباه میکنی😁خواهر من دو سال موند یکی از آشناهام شش ساله اونجاس هر سری میگه فلان قطعه ...

واقعا ولی کارش سخته

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد

ی سری آزمایش ازت میگیرن کلی.فک نکنم ب چشم گیر بدن خواهر خودم چشمش فوق العاده ضعیف بود  کلی خب شرکت معتبریه اگه با سختیش کنار بیای آینده داره من از خدامه همسرم و قبول کنن ولی متاسفانه همسر من کارش فنی هست و مدرک نداره اکثرا از شرکتای دیگه ازش تقاضا میکنن واسه کار ولی خب مدرک واسشون مهمه