2777
2789

به عنوان یک مادر اگر فرزندتون دوست‌پسر یا دوست‌دخترش رو بهتون معرفی کنه،

چه عکس‌العملی نشون می‌دید؟

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر کردم 

اول باید اینقدر امن بدونه منو که بهم بگه پس خود این از همون بچگی باید کار بشه روش 

بعد خط قرمز ها رو مشخص میکنم و خودمم حتما میبینمش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوشم نمیاد معرفی کنهدوس باشنمعرفی نمیخواد

حتا اگر اون فرد همسر آینده‌ش بشه؟

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اوکیم 

مشکلی ندارم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

سعی میکنم با روانشناس صحبت کنم در این موارد تا بهترین ری اکشن رو داشته باشم...درکل خودم با دوستی زیر۲۰ سال مخالفم اما دکتر هلاکویی میگفت از هر کلاس ۲۰ نفره دبیرستان ۱۸ نفر با جنس مخالف دوستن پس کنار بیای بهتره

ببین اون بهت اعتماد کرده و روابط بهتره بین چهارچوب بره جلو و خودتون هم زیر نظر داشته باشین همه چیز را تا اینکه پنهان کاری باشه و اگه به شما معرفی کرده یعتی نیت اش و قصداش جدی هست

قاطی میکنم میگم درستو بخون

مگه با درس خوندن منافاتی داره؟

حتا اگر اون فرد همسر آینده‌ش بشه؟

حالا برن بیان اگه به اونجاها کشیده شد،ترجیح میدم رسمی ببینمش 

با کل خانواده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری