2777
2789
عنوان

کار در شرکت کوروز

| مشاهده متن کامل بحث + 15327 بازدید | 41 پست
ن ازمایشهای بیمه رو که همه جا میگیرن دیگه 

بله حرفتون درست ولی میخوام بدونم چشم پزشکی میفرستن شماره چشم زیاد باش قبول میکنن یا نه والا الان همه چشمشون به ظاهر نه توانایی ادم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چقدره تقریبا بعد خودشون معلوم میکنن کدوم قسمت باشی و چه شیفتی

بستگی داره ب سابقت ب پاداش گرفتنت ب جریمه شدنت .ولی پارسال واسه کسی ک شش سال سابقه دارع و تو قسمت کیوسی کار میکزد البته تازه کیوسی شده بود بعد شش سال.شیفت شب دائم بود تزدیک سه تومن میفتاد ولی الان ک چرخشی شده نزدیک دو تومن.بازم بستگی ب کارش داره

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حرفتون درست ولی میخوام بدونم چشم پزشکی میفرستن شماره چشم زیاد باش قبول میکنن یا نه والا الان همه ...

دراخر معیار براینه که حتی شده با عینک خوب ببینید مثل رانندگی

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
ی سری آزمایش ازت میگیرن کلی.فک نکنم ب چشم گیر بدن خواهر خودم چشمش فوق العاده ضعیف بود  کلی خب ش ...

من مدرکم لیسانس روانشناسی ولی تو رشته خودم کار نیست مجبورم برم اینجاها 

دراخر معیار براینه که حتی شده با عینک خوب ببینید مثل رانندگی

من نزدیک بینم خوبه دوربین مشکل داره چون فضای کاری اونجا رو ندیدم نمیدونم از پسش برمیای یا نه 

بستگی داره ب سابقت ب پاداش گرفتنت ب جریمه شدنت .ولی پارسال واسه کسی ک شش سال سابقه دارع و تو قسمت کی ...

درسته .لطف کردید ممنونم از توضیحات کاملتون

من نزدیک بینم خوبه دوربین مشکل داره چون فضای کاری اونجا رو ندیدم نمیدونم از پسش برمیای یا نه 

هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد 

موفق باشید

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
سلامت باشید همچنین شما ممنون از راهنماییتون 

یگانه جان شما استخدام شرکت کروز شدید؟ راضی هستید از کارتون ؟ سخت نیست براتون؟ حقوق شیفت شب چقدره؟ من میخوام برم برای مصاحبه ولی مرددم

خوشحالم میکنی اگه راهنماییم کنی

من 18سالم بود 3 ماه اونجا کار کردم اولین کارمو از اونجا شروع کردم سرویس داره ولی وای به روزز که جا ...

منم ۱۸ سالمه همون ۳ چهار ماه میخوام بمونم برای ی کاری میخوام پولشو خودم اوکی کنم بنظرت خوبه؟

من چهارده سال پیش تو قسمت مهندسیش بودم. به عنوان چه نیرویی میخوای استخدام شی. کارشون دسته سیم خودرو ...

عزیزم تو کروز آشنا داری؟ من تسویه رفتم میخوام دوباره برگردم هرچی هم زنگ می زنم میگن بازگشت به کار فعلا‌نداریم خیلی دوست دارم دوباره برگردم