2777
2789
عنوان

خانمای کرجی😶🤧

39 بازدید | 4 پست

مغازه هایی که 

هم لباس "زنانه"ی با کیفیت داشته باشن هم در عین حال قیمت هاشون واقعا مناسب باشه کجا میتونم پیدا کنم؟!

کدوم منطقه یا پاساژ یا مرکز خرید؟

فکر کنم سمت طالقانی بتونی پیدا کنی..خیلی نمیدونم کجاهاشه ...اما دوستام بیشتر خرید های خوبشونو از اون سمت انجام میدن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

فکر کنم سمت طالقانی بتونی پیدا کنی..خیلی نمیدونم کجاهاشه ...اما دوستام بیشتر خرید های خوبشونو از اون ...

ممنون عزیزم

نمیدونی توی چه رنج قیمتیه

مثلا مانتو هایی که دوستات میخدن معمولا چه رنج قیمتی هستن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزمنمیدونی توی چه رنج قیمتیهمثلا مانتو هایی که دوستات میخدن معمولا چه رنج قیمتی هستن؟

اون موقع قیمتهاشون فرق میکرد یادم نیست...ولی خوب معمولا خوب میخریدن...فردیس هم گاهی وقتا جنس خوب و قیمت پایین میتونی پیدا کنی....البته الان که بیشتر کارها زمستونه اس

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲