2777
2789
عنوان

با شوهر بي نماز جكار كنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12935 بازدید | 103 پست

يه لحظه فكر كن كه همسرتون به نمارخوندنت ايراد ميگرفت و ميگفت نماز نخون اونوقت چي؟

اصلن نميتونيد محبورش كني اگر پا فشاري كنيد  ممكنه كلن ترجيح بده بيرون از خونه باشه تا كمتر بهش گير بديد 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
مذهبیا فقط بیان😒😒😒😒چ بی مزه و لوس جواب دادی...حیف نظر دادم

نه عزيزم منظورم شما نبودين من كفتم نميتونم بي تفاوت باشم كه شوهرم خودشو بدبخت كنه بعضيا مسخره كردن كه بدبخت نميشه و اين حرفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی زمان خواستگاری نپرسیدی نماز برات مهمه یا نه میخونی یا نه😳

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
میدونی چیه گلم تو وقتی فواید یه چیزی میدونی مثلا فک کن میدونی گوشت اهن داره واس بدن خوبه دوس نداری خ ...

به استارتر کاری ندارم ولی خیلی مذهبیا وقتی ببینن کسی اونجوری نیست کلا درجه دو حسابش میکنن مثلا محبتشون به طرف کم میشه به نظر من این تحجره. البته جسارت به استارتر نشه اون خفناشونو گفتم چون خودم درگیر این ادما بودم و یکی از عواملی که ادم دینی نیستم همینه.

ترجمه تخصصی متون انگلیسی و آلمانیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1464874/ترجمه-متون-انگلیسی-و-آلمانی

ببین نباید محبوزش کنی یا بهش دستور بدی...کم کم برو جلو..مثلا یه عکس زن و وشوهر ک نماز میخونن نشون بده بگو خیلی دوست دارم پشت سر تو ک همه ی دنیامی نماز بخونم..خلاصه با این لفظا جلو برو...یه شب واسه اونم سجاده بنداز بگو امشب و بیا نماز بخون...فقط به خواسته ی من امشبو..بعد نماز برو تو بغلش با همون چادر و آرامش بگیر.

این کارا احتمال داره علاقمند ترش کنی😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه خانوادش همه نماز خون هستن من جه ميدونستم اين بي نمازه 

از اول نماز خون نبوده؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ممنون باشه 

ببخشید یسنا جان، تاکید مجددم و آوردن ادرس آیه، برای دوستانی بود که کار شما رو درک نکرده بودند،،، جسارت نشده باشه گلیجان

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم
اخه خانوادش همه نماز خون هستن من جه ميدونستم اين بي نمازه 

خیلی عجیبه.یعنی شما تا حالا ندیدید خانواده هایی که بچه هاشون از نطر عقیده متفاوتند!

بنظرم برای خودتونم مهم نبوده نماز وگرنه میپرسیدید صد در صد

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
نماز خون بود زن صیغه ای داشت کیف میکردی؟

عزيزم هزار تا لايك واقعا خيليا اسلام و مسلمونى رو فقط تو نماز. روزه ميدونن البته منظورم استارتر نيست يارو نمازش و ميخونه ولى بلا نسبت همه هزارتا گند كاريم مىكنه عزيزم مهم اينه كه انسان باشه همسرت اين كه شما بخواى اونو نماز خون كنى نميشه خود ادم بايد بخواد در كل ياد بگيريم به اعتقادات همديگه احترام بذاريم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من شوهرم نماز نمیخوند.نه اینکه اعتقاد نداشته باشه از رو تنبلی و کاهلی.جوری شد که ازدواج کردیم منم کم کم سست شدم و نخوندم.ولی رفت کربلا از وقتی رفت کربلا نمازاشو میخونه ...سره وقت ...حتی نماز صب میخونه و منم دوباره شروع کردم به خوندن گاهی جماعت میخونیم خیلی عالیه...

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
به استارتر کاری ندارم ولی خیلی مذهبیا وقتی ببینن کسی اونجوری نیست کلا درجه دو حسابش میکنن مثلا محبتش ...

دقیقا منم این حسو داشتم از خانومای چادر خوشم نمیومد فک میکردم همع تظاهرن یه حالتی از بغلم رد میشدن انکار مغرور بودن ک شیطون این غروز برتر بودنوبهشون داده بود ولی بعد خودم ب حقیقت خوب بودن حجاب پی بردم ک جقد زیباست اینک واس خودمون واس زنا ارزش قائل شیم حجاب کردم و با بعضی ادما اشنا شدم ک واقعا مومن بودن نه ریاکار کمن ولی باور کن هستن،متاسفانه ادمای ریاکار زیادن ولی باورکنید اسلام خیلی دین خوبیه برتره فقط یه عده با دم از اسلام زدن ک کارای خلاف کردن مردم از خدا و قران انداختن درصورتی ک خودشون فاسدن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بابا استارتر نمیگه ک فقط نماز خون باشه اصلا آشغال باشه😑😑😑میگه الان آقا و مهربون و چشم پاکه در کنارشم نماز بخونه بد نیست😑

حتما انیشتین اعمالش قبول نیست میره ب درک جنتی میره بهشت😃

😂😂😂😂😂

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....