2777
2789
عنوان

با شوهر بي نماز جكار كنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12928 بازدید | 103 پست

حتی اگه بین زن وشوهر،خدایی نکرده یکیشون از مسیر دین خارج شد اون یکی باید ب راهش ادامه بده و کاری بطرفش نداشته باشه،از هرکدوم از ما جدا بازخواست میشه....

آسیه همسر فرعون بود ولی ایمانشو از دس نداد...

هیچ تذکری هم بالاتر از عمل نیس،فقططططط عمل.....

شما صدبار هم از شوهرت بخوای تاثیر عمل رو نداره.‌..خودت نمازتو بوقت بخون و باقیشو بخدا بسپر

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

منم نماز ميخونم هيچ كسي هم درجه دو حساب نميكنم چرا فكر ميكنين مذهبيا خودشون را برتر ميبينن وباهاشون دعوا دارين هممون بنده خدايم استارتر هم در مورد همسر شون سوال ميكنن نه بقاله سر كوچه كه ميگين به تو چه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دین مسئله ی شخصیه. شما چیکار دارید به نماز خوندن اون بنده خدا. خودشه و خدای خودش. حالا مگه شما نسبت ...

دين اصلا مسعله شخصي نيست همه ما در قبال هم مسعوليم.من نميكم من از اون بهترم من نماز ميخونم و اون نميخونه و اين خيلي فرق ميكنه .معنيش برتري كامل نيست من از اين نظر از اون شايد بهتر باشم و اونم از يه نظر ديكه از من بهتر باشه مهم اينه كه اون ملاك برتري جي باشه كه نماز از همه مهم تره 

دين اصلا مسعله شخصي نيست همه ما در قبال هم مسعوليم.من نميكم من از اون بهترم من نماز ميخونم و اون نمي ...

اگه برات مهم بود باید قبل از ازدواج بهش فکر میکردی!!

حتما شرایط دیگه برات اولویت داشته که توجه نکردی ب ابن مورد

اگرم گفته شده و قول داده باید عمل کنه.اما نمیتونی زور بگی

از من ب تو نصیحت بیخیالش باش.همین ک اخلاق داره لذتش رو ببر. زمان بگذره برات عادی میشه..خیلی خیلی زود

اگه برات مهم بود باید قبل از ازدواج بهش فکر میکردی!! حتما شرایط دیگه برات اولویت داشته که توجه نکرد ...

اتفاقا برام خيلي مهم بود بله قول هم بارها داده اما كو تا عمل 

به استارتر کاری ندارم ولی خیلی مذهبیا وقتی ببینن کسی اونجوری نیست کلا درجه دو حسابش میکنن مثلا محبتش ...

شما كه نبايد به خاطر حرف يه نفر ديكه اعتقاد و دين خودتونو خراب كنيد همه كه مثل هم نيستن شايد اون ادم اشتباه ميكرده 

واعظى پرسید از فرزند خویش

هيچ می‏ دانی مسلمانی به چیست؟

صدق و بی ‏آزاری و خدمتِ به خلق

هم عبادت، هم کلید زندگی ‏ست

گفت: زین معیار اندر شهر ما

یک مسلمان هست، آن هم ارمنی ‏ست!

#پروین_اعتصامی

صادقانه بد باش اما ادای آدمای خوب رو درنیار 
مثل اينكه شما ها مذهبي نيستين. بله عزيزان صفات خوبي كه داره درسته اما كسي كه نماز نخونه تمام أعماله ...

عزیزم من مذهبیم و نمازخونم هستم و ای کاش کسایی که کلا طرز فکرشون فرق داره وارد تاپیکای مذهبی نشن که بخوان در مورد چیزایی که واسه دیگران ارزشه نظر بدن.

ولی دوستم شما که انقدر برات مهمه و اهمیت میدی خب چرا تو خواستگاری نپرسیدی؟ یعنی کلا از اعتقادات طرفت سوال نکردی؟ اینکه اهل انجام واجبات و نماز و روزه و حلال و حرومه یا نه؟ اگه نپرسیدی که خب تقصیر خودته نمیشه به زور کسی رو عوض کرد و اگرم پرسیدی و دروغ گفته که خب باید ببریش پیش مشاور و بخوای به حرفاش عمل کنه

ببخشید یسنا جان، تاکید مجددم و آوردن ادرس آیه، برای دوستانی بود که کار شما رو درک نکرده بودند،،، جسا ...

نه عزيزم جه جسارتي خواهش ميكنم  از همه تون ممنونم 

منم خودم نماز میخونم. نمیگم همیشه سر اذان وضو میگیرم و میخونما نه ولی حتی الامکان سعی میکنم قضا نشه. ولی شوهر من فقط ماه رمضونا نماز میخونه. یا شبایی ک میخواستیم واسه بچه اقدام کنیم بهش میگفتم دو رکعت نماز بخون میخوند. ولی هیچوقتم باهاش بحث نمیکنم سر این قضیه. چون این ب اعتقادات هرکسی بستگی داره بچه کوچولو نیستن ک آدم مجبورشون کنه کاری رو انجام بدن. نمازی ک از سر زور باشه هم هیچ ارزشی نداره باید خود آدم بخواد

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم