الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من لابیام کوچیک هس اما موقع ت ح ر ی ک شدن پف میکنن بزرگتر میشن عادیه؟ یا مشکل داره؟
نه عادیه مشکلی ندارهدر کل این عمل برای کسانیه که لابیاشون خیلی بزرگه
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
نه عادیه مشکلی ندارهدر کل این عمل برای کسانیه که لابیاشون خیلی بزرگه
از کجا میشه تشخیص داد خیلی بزرگه ؟ من لابیا بیرونی یا همون ماژورم خیلی کوچیک و چسبیده به استخوان هست واسه همون لابیا مینورم یکم بیرون هست یه کوچولو اونم چون ماژور از بس چسبیده به استخوان که نمیتونه مینور رو پنهون کنه
من نیاز به عمل دارم ؟ به لباس زیر نمیچسبه و اذیت نیستم باهاش
از کجا میشه تشخیص داد خیلی بزرگه ؟ من لابیا بیرونی یا همون ماژورم خیلی کوچیک و چسبیده به استخوان هس ...
نه بابا اونایی که بزرگن برای لباسهای تنگ هم اذیت میشن