ببین عزیزم عمه من ماماس میگه همه خانم ها یکم عدم تقارن رو دارن تو لابیا دلیلش این که تو دوران جنینی یکی از لابیا زودتر رشد میکنه مثل بیضه آقایون هست مال اونا هم نامتقارن... چروک بودنش هم اگه خیلی نباشه نیاز به عمل نداره اگه خیلی بزرگه و موقع ورزش یا دوچرخه سواری اذیتت میکنه یا به لباس زیر و نوار میچسبه عمل کنی بهتره ولی این عمل خیلی ریسک داره حتماً برو پیش متخصص ماهر دست ماما ندی که کلا ناقصت میکنه خدای نکرده
ببخشید میپرسم ولی وقتی اون تیرگی ها میره چه رنگی میشهمن بیشتر از رنگش بدم میاد تا بیرون زدگیش میخواس ...
والله مال من همرنگ بقیه پوست بدنم شده😅
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره خیلی اذیت بودم من ورزشکارمموقع دوچرخه سواری قشنگ بیحس میشد 😂همیشه دستم تو شرتم بود جابه جاش کنم ...
وای فک کنم لابیای بزرگ تو جهان ژنش غالبه ولی باور نمیکنم کسایی که میگن من اصلا لابیا ندارم😂😐 مگه میشه چ نداشته باشن؟ یا لابیا پلاستی انجام دادن یا ارثی کوچیک و نازک هست جنسش 😂 یکی از رفیقام میگفت وای من عصن ندارم راحتم مثل بچه ها مونده بعد زایمان خواستم بنیادین بزنم به بخیش دیدم عین زنگوله آویزون بودش😂
ببین عزیزم عمه من ماماس میگه همه خانم ها یکم عدم تقارن رو دارن تو لابیا دلیلش این که تو دوران جنینی ...
نه صرفا واسه جنبه زیبایی گفتم..از لحاظ پزشکی و درمانی مشکلی ندارن اصلا بزرگ یا بیرون زده نیستن فقط دیدم همه دارن میرن مخصوصا واسه زیبایی یکم رفت رو مخم گفتم نکنه واقعا غیر قابل تحمل باشه...اگه اینجوریه منم عمل زیبایی کنم در اینده
من فقط لابیا عمل کردم با لیزر کلا اون قسمت بیرون زدگی برداشته شد
واقعا این لابیا به چه دردی میخوره 😫 دلم میخواد برگردم به دوران بچگی یه ذره هم نداشتم لابیا یهو در اومدن تو بلوغ منو باش چقدر میترسیدم اینا چین ازم در اومده میترسیدم سرطان گرفتم نکنه🤦🏻♀️😂
نه صرفا واسه جنبه زیبایی گفتم..از لحاظ پزشکی و درمانی مشکلی ندارن اصلا بزرگ یا بیرون زده نیستن فقط د ...
منم تو فکرشم مال من موقع ت ح ر ی ک پف میکنن و بزرگ میشن مال من یه کوچولو بیرون هست اونم چون لبه های بیرونی اینقدر به استخوان شامگاهی چسبیده هستن که نمیتونن داخلی رو بپوشونن🤦🏻♀️