2777
2789

خیلی حالم بده احساس میکنم دیگه کشش ندارم

این حس موقتیه یا نه

حالت تهوع دارم خسته شدم از زیرآب زنی هاشون

هر دفعه زیرآبم میزنن

روحم و جسمم خستشه

دلم مرگ میخاد

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرشون. منم تو محل کارم درگیر این مسائل بودم.بعضیا کلا مریضن.من رئیسم خیلی بهم اعتماد داشت و هیچ وقت طرف منو ول نمیکرد پیش خودم برگشت به همکارم گفت شما سرت تو کار خودت باشه چیکار به کار خانم فلانی داری.

اینو بدون از حسادتشونه وه دست به چنین کارهایی میزنن

من مثل تو بودم الان مریضی هایی گرفتم که منو از زندگی سیر کرده کاش اینقدر خودم و اذیت نمیکردم و استرس ...

لعنت ب اطرافیان ک یه لحظه نمیزارن زندگی کنی

مدام میگن چرا بیکاری چرا فلانی

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
خاک تو سرشون. منم تو محل کارم درگیر این مسائل بودم.بعضیا کلا مریضن.من رئیسم خیلی بهم اعتماد داشت و ه ...

منم واقعا خسته شدم یکیشون خیلی کخ میریزه کار مریضو اشتباه انجام داده بود بعد مسئولمون گفت فلانی انجام بد همکارم که اشتباه انجام داده بود گفت نه خانوم فلانی انجام بده (من ) بعد منم گفتم من نمیتونم مسئولمونم گفت روپوشتو دربیار برو بیرون حالم خیلی بده ۳روزه نرفتم 

عزیزم ایشالا بزودی حال دلت خوب بشه

گلم تهرانی؟

کدوم واحد مشغولی ؟

مالی؟فروش؟اداری؟

توی سایت ای استخدام

جاب اینجا

جاب ویژن

رزومتو بزار کسایی که با تو هماهنگ باشن بهت زنگ میزنن

میدونم کار کمه ولی جای دیگه بری حتی با حقوق کمتر از اینجا در عوض حال روحیت بهتره