2777
2789
عنوان

نمره ی افتضاحم

392 بازدید | 35 پست

بچها دهمم من .

و امتحان شبه نهایی ریاضی داشتیم . من شدم ۶ونیم از ۲۰ .و الان دارم بخاطزش گریه میکنمم

بدبختیم اینه ک فردا دیدار با اولیاس و کارنامه ابان ماه رو میدن .

نمیدونم چ غلطی کنم‌. خستم واقعا

از همه کمترشدم . گفته به علاوه ۳میکنم ولی بازم پاس هم حتی نمیشم . ۹ونیم میشم😭.خیلی سوالای عجیبی وچرت و پرتی اورده بودن .

الان روم‌نمیشه ب مامانم بگم فردا کارنامه بگیر و دبدار با اولیاس .همه ی دوستام وماماناشونم هستن.معاونا هم هستن با مدیرا.تک تک کارنامها و نمراتو بررسی میکنن ‌ابروم میره قشنگ.چیکارکنم😭بقیه نمراتم عالیع .فقط اینو کم شدم خیلی .معلم کثافتتمون قراربود تاثیر نده

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

عزیزم اشکال نداره 

چون دهمی هنوز ب روش درس خواندن عادت نکردی

ب روال سال های قبل درس میخونم

و عزیزم کاملا عادیه خودتو سرزنش نکن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اشکال نداره چون دهمی هنوز ب روش درس خواندن عادت نکردیب روال سال های قبل درس میخونمو عزیزم کامل ...

😭😭😭پس چطور بقیع بلدن و میتونن درس بخونن؟

شیمیو کلیییی خوندم.طوری ک روز وشب خواب شیمی میدیدم.از ۱۰ ،۸.۷۵ شدم‌.

انتظاربالاتری از خودم داشنم

اخه اگ ریاضی شبه نهاییو۱۰ حداقل میگرفتم راضب بودم..اونایی ک خیلی وضعیت درسیشون افتضاحتراز منه همه ۸ شدن ،۹ شدن . من شدم ۶.۵ .روم نشد نمرمو بکسی بگم.فردا ابروم میره .چطور ب مامانم بگم بیادمدرسع دیدار با اولیا و کارنامه؟

خدایی طبیعیه بعداً اوکی میشه

۶.۵ خیلی کم نیست؟😭😭😭پس چطور بقیع بلدن و میتونن درس بخونن؟

شیمیو کلیییی خوندم.طوری ک روز وشب خواب شیمی میدیدم.از ۱۰ ،۸.۷۵ شدم‌.

انتظاربالاتری از خودم داشنم

اخه اگ ریاضی شبه نهاییو۱۰ حداقل میگرفتم راضب بودم..اونایی ک خیلی وضعیت درسیشون افتضاحتراز منه همه ۸ شدن ،۹ شدن . من شدم ۶.۵ .روم نشد نمرمو بکسی بگم.فردا ابروم میره .چطور ب مامانم بگم بیادمدرسع دیدار با اولیا و کارنامه؟

اونا حتما تابستون خوندن بمرور مطالب دستت میاد ولی شب امتحانی نباش

من فصل‌اولو بلد بودم کاملا .و فک میکردم خیلی سوالای سختی بیاد‌.براهمین کتابو بازنکردم و فقطط فرمولبیست خوندم..فصل دومم ک مثلثات وsin ,cos  بود هم گند زددم .چون معلم تازه درس داده بود خیلی تمرین وتکرار نکرردیم

. اعصابم خیلی خردا .حالم ازخودم بهم میخوره.خیرسرم رشتم ریاضیع.ب مامانم چی بکم؟ 

😭😭😭پس چطور بقیع بلدن و میتونن درس بخونن؟شیمیو کلیییی خوندم.طوری ک روز وشب خواب شیمی میدیدم.از ۱۰ ...

عزیزم گفتم ک عادیه

روش خواندن هنوز درست نمیدونی

درستی دبیرستان نسب ب راهنمایی صددرجه فرق می‌کنه

پس یکم ب خودت زمان بده

من اولین ازمونم خیلی پایین دادم یادم نمیاد چند شدم

ولی بعدیش خوندم جبران کردم

توهم میتونی تازه یک امتحانه بوده تا آخر سال کلی دیگ آزمون داری

برای کنکوری ک اینا اصلا بدرد نمیخورن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
عزیزم گفتم ک عادیهروش خواندن هنوز درست نمیدونیدرستی دبیرستان نسب ب راهنمایی صددرجه فرق می‌کنهپس یکم ...

مشکل اینه اولین نیست .سومین امتحانمه .اولی از ۱۰ نمره شدم ۴.۵ . دومین امتحانم ۴.۵ شدم از ۵ .سومیو دوباره گند زدم..شبه نهایی بود .

روش درست خوندن ریاضی چیه؟

یه نمره است گرفتی دیگه چرا گریه می‌کنی مگه فقط همین یه امتحانه

مشکلم اینه ک توی کارنامه و معدل ابانم تاثیر میذارع .فردا مشکله برام

عزیزم گفتم ک عادیهروش خواندن هنوز درست نمیدونیدرستی دبیرستان نسب ب راهنمایی صددرجه فرق می‌کنهپس یکم ...

من شبه نهاییا رو گند زدم.فارسی شدم ۱۸.۵ .دینی شدم ۱۶.۵ .ریاضیمم ۶.۵ از ۲۰.

معلمامون گفتن با این نمرات ،نهاییم گند میزنید