2777
2789
عنوان

نمره ی افتضاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 35 پست
مشکلم اینه ک توی کارنامه و معدل ابانم تاثیر میذارع .فردا مشکله برام

برای امتحان بعدی بیشتر تلاش کن

و این رو یادت باشه تا حال روحیت خوب نباشه

درسم یاد نمیگیری

وقتی انرژی ادم مثبت باشه و حالش خوب باشه ادم بهترم یاد میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با نمره آبروت نمیرهبه خدا اینقدر همه درگیر زندگیشونن که اصلا کسی درگیر نمره شما نیستمن مثل خود ...

اتفاقا همه درگیر نمره ی منن .من درسهاس عمومیم خیلی خوبه .امتحان کلاسی عربیم خیلی سخت یود بعد همه گند دادن فقط من ۲۰‌شدم .دینی هم همینطور .ولی درسهای تخصصیم افتضاحه .کاش حداثل ۱۰ میشدم .باعث بدبختی مامانم هستم.شرمنده ی مامانم شدم الان .چطوری بعش بگم فردا بیاد کارناممو بگیرهء

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
برای امتحان بعدی بیشتر تلاش کنو این رو یادت باشه تا حال روحیت خوب نباشهدرسم یاد نمیگیریوقتی انرژی اد ...

حال من از درون خیلی وقتع خوب نیست .و اونقد ب  خودم‌گفتم فصل دوم رو بلد نیستم وامتحانو گند میزدم ک واقعا گند زدم

عزیزم با نمره آبروت نمیرهبه خدا اینقدر همه درگیر زندگیشونن که اصلا کسی درگیر نمره شما نیستمن مثل خود ...

درسته ولی فردا رو چیکارکنمم

باعث شد شرمتده ی مادرم بشم

نوچ بخدا از این نمره ها زیاد گرفتم ولی مستمر خوب دادن مهم نهاییه عه باشه؟

وقتی شبه نهاییو گند زدم چه انتظاری یاید برای نهایی داشته یاشم؟😭

خانواده که اره

منظورم معلم و مدیر بود

چون این روزها رو گذروندم قشنگ درکت می کنم

من تو این سن به خاطر همین خودخوری ها افسردگی گرفتم. به سختی خودم رو کشیدم بالا

الان ۱۵ سال از اون روزا میگذره . فقط می تونم بگم روحیت رو حفظ کن تا بتونی شرایط رو تغییر بدی

گرچه خودم الان حال خوبی ندارم ولی بدون حال این روزهات رو درک می کنم

درسته ولی فردا رو چیکارکنممباعث شد شرمتده ی مادرم بشم

اینطوری خودت رو عذاب نده

منم همش حس شرمندگی می کردم و این حال رو بدتر می‌کرد

اگر میخوای درس بخونی باید حال روحیت خوب باشه

ایشالا جبران می کنی

اینطوری خودت رو عذاب ندهمنم همش حس شرمندگی می کردم و این حال رو بدتر می‌کرداگر میخوای درس بخونی باید ...

ممنونممم‌.الان حساب کردم‌اگه معلم ریلضیم بهم ۱۰ بده میشم ۱۸وخورده ای‌😭.

شرمتدگی خیلی احساس مزخرفیع .خیلی ناراحتم 

خانواده که ارهمنظورم معلم و مدیر بودچون این روزها رو گذروندم قشنگ درکت می کنممن تو این سن به خاطر هم ...

کلی برات نوشتم ولی همش پاک شد‌..

ممنونم از درک بالات

ب مامانم چی بگم،؟ بکم فردا بیا کارنامه بگیر ؟ و دیدار با اولیاس؟

منم با مادرم برم مدزسع؟ پیش همه ی معلما برمء؟ میترسم پیش معلم ریاضیم برم😭‌.

ابروم جلوی معاونا میره .چون ماه قبلم ب مادرم گففتن دخترت یاید تلاش بیشتری کنه

کلی برات نوشتم ولی همش پاک شد‌..ممنونم از درک بالاتب مامانم چی بگم،؟ بکم فردا بیا کارنامه بگیر ؟ و د ...

❤❤

آخرش باید بیان بگیرن دیگه

میتونی بگی یه روز دیگه بگیرن؟

فقط من شرایط و جو رو نمیدونم ، نمیدونم خودت بری بهتره یا نه

امیدوارم برات بهترین ها رقم بخوره

❤❤آخرش باید بیان بگیرن دیگهمیتونی بگی یه روز دیگه بگیرن؟فقط من شرایط و جو رو نمیدونم ، نمیدونم خودت ...

نمیدونم چی بگم بهشون😭😭😭 .ابروم میره .ماادر دوسنم خیلی فضوله و میدونم از دهن مادرم میکشع بیرون همه چیو .ابروم میره‌.توردخدا دعا کن نمرم از ۱۸.۷۰ اینا پایین تر نشه‌.شما میدونی چطوری حساب میکنن؟.

ممنونم ازت خیلی💕💕💕

نمیدونم چی بگم بهشون😭😭😭 .ابروم میره .ماادر دوسنم خیلی فضوله و میدونم از دهن مادرم میکشع بیرون همه ...

وای امان از این مامانای فضول . به مامانت بگو دوست ندارم کسی بدونه. 

با این چیزا هم آبروت نمیره

نه عزیزم یادم نیست دقیق ولی هر درس ضریب داشت . نمره رو ضربدر ضریب می کردیم. بعد همه رو با هم جمع می کردیم بعد تقسیم بر تعداد ضرایب می کردیم

انگار اینجوری حساب می کردم

حتما عزیزم نگرانش نباش❤برات سرنوشت خوب و حال خوب رو آرزو می کنم❤ 

وای امان از این مامانای فضول . به مامانت بگو دوست ندارم کسی بدونه. با این چیزا هم آبروت نمیرهنه عزیز ...

مامانم خیلییی سادس خیلیییی .گندهامو همشو میریزه بیرون...چون دوستم درسش خوبع مادرش ازمادرم میپرسه نمراتمو و ترسی نداره برای نمرات بچش.البته میدونخ ک مامانم نمیپدسه اینچیزارو..اره اینکارو کردم ولی ۶۴۴ شد و تقسیم کردم شد ۴۶ .عدد عجیببیه