2777
2789
گذشته اسمش روشه آدم باید آینده شو بسازه و از حالش لذت ببره😘😘 ایشالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه😘 ...

مرررررسی از دعای قشنگتون😍😍😍😍😍😍😍😘انشالله شماهم تو همه لحظات زندگیتون شادی و خوشی باشه

سلام😌خداجونم  میشه ی دونه ☝️ نینی به منم بدی🤗😍
درضمن دخترکوچولو بهتره بدونی منم حاصل همین هرزه بازیکن.ومنو لک لک هانیاوردن.واقعا متاسفم

گلم ببخشید قصدم فضولی نیست شما پیش پدر مادرتون نبودین کی بزرگتون کرد؟ متاهلین؟بازم ببخشید سوال خصوصی پرسیدم دوس نداشتی جواب نده عزیزم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ببخشید قصدم فضولی نیست شما پیش پدر مادرتون نبودین کی بزرگتون کرد؟ متاهلین؟بازم ببخشید سوال خصوصی ...

عزیزم متاهلم یه پسر دارم.فرزندخونده ی زنوشوهری هستم که بیست سال بچه دارنشدن‌.فقط منو مامانو بابام میدونیم موضوع وامااینکه تک فرزندمحسوب میشم اما خانواده ی واقعیموبایدپیداکنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
عزیزم متاهلم یه پسر دارم.فرزندخونده ی زنوشوهری هستم که بیست سال بچه دارنشدن‌.فقط منو مامانو بابام می ...

ممنون که جوابمو دادی عزیزم برات بهترینارو ارزو میکنم اینم بگم هیچوقت به شوهرت و پسرت نگوقضیه رو هیچ وقت

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
چطوری پیدا کنی؟

می‌دونم مسخرس اما باید بگردم چطوریسو نمی‌دونم فقط می‌دونم اسم دکترم فاطمه مرادزاده هس

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من

ولی خودشم سقط شد و هیچکسم نفهمید

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
ممنون که جوابمو دادی عزیزم برات بهترینارو ارزو میکنم اینم بگم هیچوقت به شوهرت و پسرت نگوقضیه رو هیچ ...

فدات عزیزم.اره خودمم همین تصمیم‌و دارم

مرررررسی از دعای قشنگتون😍😍😍😍😍😍😍😘انشالله شماهم تو همه لحظات زندگیتون شادی و خوشی باشه

مرسی عزیز دلم😘😘😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

من اینقدر گفتم دیگه فکر کنم همه تو سایت بدونن تو عقد حامله شدم سه ماهه بودم یه جشن ساده گرفتیم 😆 خیلی اذیت شدم میخواستم سقط کنم شوهرم نذاشت خانواده شم خوب برخورد کردن. من از خانواده خودم می ترسیدم ولی بعدش که بابام فهمید اعتراف کرد خودشم تو عقد مامانمو باردار کرده که اون بچه سقط شده البته 😐😀 انشالله تا ده روز دو هفته دیگه به دنیا میاد دعا کنید سالم و راحت باشه. 😊

درست صحبت کنید. حاصل این کار ها باشین دلیل نمیشه. من میگم فرهنگ روابط نامشروع قبل از ازدواج باید از ...

حالا شما فکر میکنید ریشه کن میشه؟ نه جانم روز به روزم داره بیشتر میشه چه بخوایم چه نخوایم. شوهرم تعریف میکرد سه تا از دوستاش دوست دختراشومو حامله کردن و هر سه تا وادار کردن سقط کنن. تازه یکیشون دو تا دخترو حامله کرده.سرمونو که نمیشه زیر برف کنیم

ما یکی از آشناهامون. مادر دختره میخواست بکشتش. گفت جهیزیه هم نمیدم.عروسی هم نمیگیرم. دختره قسم خورد من باکره ام. بردنش دکتر دیدن راست میگه. ولی با همون لاپایی حامله شده بود. 

به قول یکی از نی نی سایتی ها حالا اگه قصد بچه دار شدن داشته باشیم و فلکه رو تا ته هم باز کنیم هیچی به هیچی

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه